Cyberpunk 2077'de Bir Karakteri Seslendirecek Olan Keanu Reeves, XBox Sunumunu Gölgede Bıraktı!

ABD'li oyuncu Keanu Reeves geçtiğimiz günlerde gerçekleşen XBox sunumunu gölgede bıraktı. Microsoft'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesil XBox konsolunun tanıtımında yer alan Keanu Reeves'in ‘Cyberpunk 2077’ adlı oyunda Mr. Fusion adlı karakteri seslendireceği açıklanmıştı.

Keanu Reeves, “Sen nefes kesicisin” diyen bir hayranına “Sen öylesin” karşılığını verdi.

Video oyunu tutkunları tarafından merakla beklenen distopik ‘Cyberpunk 2077’de Mr. Fusion adlı karakteri seslendireceği açıklanan Reeves, oyunla ilgili “Şunu söyleyeyim; burada olmak, geleceğin sokaklarında yürümek gerçekten nefes kesici olacak” dedi.

Kaynak: Sputnik

Duman ve ışık gösterisiyle sahneye çıkan oyuncu, konuklar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu sırada heyecanlı bir hayranın “Sen nefes kesicisin” demesi üzerine Keanu Reeves, iltifatı iade ederek “Asıl sen nefes kesicisin. Hepiniz öylesiniz” karşılığını verdi:

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
10.06.2019

bu adamı oldum olası çok sevmişimdir filmlerdeki inanılmaz rol yeteneğini bir kenara bırakırsak gerçekten çok sempatik ve çok mütevazi bir adam. düşün bu adam dünyaca ünlü ve bu şekilde mütevazi olabiliyorken bide bizim ünlülere bak burnundan kıl aldırmazlar.

10.06.2019

keanu reeves içeriği her zaman tutar.

10.06.2019

veeeeee yettim kardeşler, açılın ben geldim :) öncelikle ben bu adamın hızına yetişemiyorum artık, valla tükendim :) jw3 basın turunu bitirir bitirmez, netflix filmi always be my maybe basın turuna çıktı. oradan 21 haziranda vizyona girecek toy story 4 turuna başladı. ki bu filmde de seslendirme yapıyor, sevdi bu dublaj olayını :) 3-4 hafta sonra bill and ted3 çekimleri başlıyor. araya bi de yeni sezon yüzü olduğu ysl organizasyonu falan sıkıştırdı. ay bi dedikodu daha var, fast and furious8de konuk oyuncu olacağına dair. bak daha kendi motorsiklet firmasının tanıtım, fuar vs işlerinden bahsetmedim bile. delicesine çalışıyor yine. ve yetmezmiş gibi bi de bu, cyberpunk 2077... ama ne yalan söyliyim, o kapılar açılıp da sahneye çıktığı an, koca salonun ayağa kalkıp çıldırması yok mu? yani benim bile gözlerim doldu gururdan. bu kadar sevilmenin her zerresini hak ediyorsun be adam !

TÜM YORUMLARI OKU (9)