Çuvallara Sarılmış Halde 4 Yaralı Yavru Ceylan Bulundu! Görenler Şok Oldu: İşler Acısı Manzara

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, para karşılığı 225 yaban keçisi, 57 kızılgeyik, 17 çengel boynuzlu dağ keçisi, 17 karaca avlanmasına izin vermesine ilişkin tepkiler devam ederken, Şanlıurfa'da görenleri şok eden bir olay yaşandı.

Gelen ihbarı değerlendiren Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, şüpheli bir aracı durdurdu.

İ.D., R.A. ve M.D. isimli şahısların bulunduğu otomobil içerisinde yapılan aramada, doğadan yakalanmış ve çuvallara sarılmış halde 4 yaralı ceylan yavrusu ele geçirildi.

Ele geçirilen ceylan yavruları muhafaza altına alınarak tedavileri yapılmak üzere Jandarma HAYDİ ekipleri tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Doğa koruma ekipleri 3 şüpheliye 200 bin TL idari para cezası uygulandı.

İşte o görüntüler

Skandal Liste! Öldürülecek Hayvanlar ve Ücretleri Açıklandı: 675 Bin Lira Veren İstediği Gibi Öldürecek

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
13.09.2023

Niye şaşırıyorsunuz ? Bu ülkenin satılık olmayan neyi kaldı ?? Parayı bastıran vatandaşlık alıyor TC kimliği pasaportu alıyor. Araplara, ruslara peşkeş çekilmeyen il kaldı mı mesela ?? Tabi parayı bastıran istediği hayvanı vurur indirir. Bir tarafta cebindeki 3 kuruş öğrenci bursuyla sokakta bulduğu yaralı canı tedavi ettirmek için çırpınan vicdanlı merhametli insanlar, bir tarafta sırf keyif uğruna katliam yapan kalpsiz, vicdansız, cani rezil mahluklar. Yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz inşallah.

13.09.2023

Gerçekten yaşattığını yaşayarak ölecek kadar ilahi adaletin olduğunu düşünüyor musunuz? Hiç bir şey olmayacak, insana zarar vermedikleri için önemsiz bir şekilde 1-2 gün tutup salacaklar.

13.09.2023

Olsun öbür dünyada ceza alacaklar burada salabilirsiniz adamları.. İnsanda biraz vicdan olur ya, vicdansız nasıl yaşayabiliyorsunuz.

13.09.2023

soyun kurusun insanoğlu.. dünyanın başına gelmiş en kötü en rezil en faydasız ırkız ya

TÜM YORUMLARI OKU (16)