Cüneyt Özdemir, Yağma Yapanlar İçin 'OHAL Yok mu? Çek Vur' Dedi

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube üzerinden yaptığı yayında deprem bölgesinde yağma yapan insanları gösterdi. O görüntülerden biri ise yağma yaparken yakalanan kişilerin askerler tarafından etkisiz hale getirildikleri anlardı.

Cüneyt Özdemir, yağma yaparken yakalanan ve tokat atılan kişiler ile ilgili konuşurken ise, 'Bana kalsa daha sert müdahale etmeli. Sadece dövmüş. OHAL yok mu? Çek vur' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
10.02.2023

Geçen gün sinirle hepsinin ben de vurulması gerektiğini yazmıştım. Lakin sakin kafayla düşününce, bunun bambaşka sonuçlar doğuracağını görebiliyorum. Örneğin bir video izledim. Yağma yapan Suriyeliyi polis ekip otosuna götürürken halk adamı linç etmeye çalıştı. Bunun kitlesel hale dönüşmesi ve sonrasında yaşanacak dalgayı hayal bile etmek istemiyorum. Halihazırda gergin olan halk suçlu masum ayırt etmeden herkese zarar verebilir. Orada oluşacak Kaos çok derin olur. Ama bir konu var. Suçu kesinleşmiş olanları hapse atmayın. Salladırın meydanlarda yada kurşuna dizin...İbret alsınlar..

11.02.2023

tırın önünü kesip ya seve seve vereceksin diyen şerefsizi bende izledim sinirden deli oldum lakin iyice zivanadan çıktı bu iş.neyi vuruyorsun kardeşim suclumu al adalete teslim et elleri bağlı zabıt altına alınmış zaten neresi burasi somalimi tanzanyami sudanmi.ulkenin gazetecisi bunu derse artık ordaki cani yanan halk neler yapmaz ki.yapmayin gaza getirmeyin insanları zaten çok hassas durumdayız patlamak için bir kıvılcım bekliyor cani yanan insanlar .ha bu videoları kanallarda gösternek lazım ki başka bir şerefsiz daha kalkışmasın böyle bir şeye.Allah yardımcımız olsun çok zor bir dönem çok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ