Cüneyt Özdemir'den HDP'lilere Özel Anket: Erdoğan'a Karşı Yavaş Aday Olsa Oy Verir misiniz?

Cüneyt Özdemir, Twitter hesabında paylaştığı yeni ankette, takipçilerine 'Erdoğan'a karşı Yavaş aday olsa oy verir misiniz?' sorusunu yöneltti. 

Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz gün yaptığı 'Erdoğan'a karşı kim aday olsun' anketiyle dikkat çekmişti. Ankette Mansur Yavaş'ın ilk sırada çıkmasının ardından Özdemir bugün farklı bir soru daha yöneltti...

HDP'li olarak oyunuzu Mansur Yavaş'a verir misiniz?

Özdemir'in anketine katılanların büyük bir kısmı, evet seçeneğini işaretledi.

Twitter'daki Geniş Kapsamlı "Erdoğan'ın Karşısındaki Aday Kim Olmalı" Anketi Sonuçlandı!

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
07.04.2022

Kürtler Mansur Yavaş'a oy vermez diyenler, Mansur Yavaş'ı ırkçı ve ayrımcı olarak görenlerdir. Ben eminim ki Kürtler, Tayyip Erdoğan'ı seçmektense Mansur Yavaş'ı seçerler.

07.04.2022

Türkiye'de ırkçılık ve faşizmin ne olduğunu inatla anlamak istemeyen odun bir kitle var. Bu tüplere özellikle mülteci konularında çok sık rastlarsınız.

07.04.2022

Aday beğenmeme eşiğini geçeli bayağı oluyor. Dolayısıyla Türkiye şu an kimsenin nazını çekecek durumda değil. Aday beğenmeme, protesto oy verme ve AKP diktasında muhalefete saldırarak demokratik olduğunu zannetme gibi davranışların bedeli başta ülke olmak üzere herkes için ağır olur.

07.04.2022

Cüneyt özdemir e mi düştü anketini yapmak. Art niyetli bu. Amaç millet ittifakının adayını her kim olursa olsun yıpratmak

TÜM YORUMLARI OKU (20)