Cüneyt Özdemir’den 1 Mayıs Olaylarını Savunanlara Küfür

1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Taksim’de kutlamak isteyen vatandaşlara polis izin vermemişti.

Saraçhane’de barikat kuran polisle bazı gruplar arasında da arbede yaşanmıştı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, polise vurmaya çalışanları bile savunanlar olduğunu söyledi ve ağzını bozdu.

İşte Cüneyt Özdemir’in 1 Mayıs olaylarlarıyla ilgili açıklaması 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

İstanbul’da 1 Mayıs Bilançosu: Vali Davut Gül’den “Devlet” Paylaşımı
Ece Üner’den Taksim Yasağına Büyük Tepki: “Bizi Şizofren Ettiniz”

Popüler İçerikler

Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
YORUMLAR
02.05.2024

İsrail protestolarında polisi taşlayan şeyler hakkında fikirleri ne acaba bu arkadaşların?

02.05.2024

Cüneyt beyi bilmem ama taşkınlık yapıp bizim askerimize, polisimize kimsenin el kaldırma hakki yok. Milletvekili bile olsa devletin yetkili polisine sesini yükseltemez. Elbette insanların toplanma hakki var ama bu hak beraberinde görevlilere saldırma hakki vermiyor. Amaç veya başlık ne olursa olsun çok yanlış bir hareket ve caydırıcı ceza gelmeli. Bunu bir parti mensubu olarak yazmıyorum. Bu devlete saygıdır, kendi insanımıza saygıdır. Ayrıca da devlet demek gelip geçici olan herhangi bir siyasi parti demek değildir.

Herkeste derin bir sessizlik. Ne oldu adam haklı beyler. Dağılın

02.05.2024

Bu ülkede askerin kafasını kestiler 20 yaşında olaylardan ne haberi ne alakası olan gencecik çocukların hiç konuşmadılar üstelik üst düzey siyasilere hiçbir şey olmazken böyle ben milliyetçiyim çıkışları komik oluyor değilsiniz çünkü sizi korkularınız yönetiyor hele sen cüneyt açtırtma benim ağzımı sivri burunlu pezevenk senin fetö olaylarından dolayı yurt dışına kaçtığını bilmeyen mi var

03.05.2024

Benim yaşımda bir vatan evladı bir avuç kendini bilmez tarafından vahşice kendi vatanında şehit edildi. Kuleli lisesindeki onlarca genç hala hapiste. Bunlar o sıra ogrenciydi sadece. Emir gelip bir yere gittiler diye içerdeler. Bir dönem zaman gazetesi okuyan içerde. Ama gazete sahibi disarda, mecliste muhterem hoca efendi diyenler hala siyasette, benzeri başka tarikatlar yükselişte. Geçen sene birkac gazeteci milliyetçi paylaşımlar yaptıkları suçlamasıyla aylarca hapis yattı. Ne oldu? İşgal altında mıyız? Sokağa çıkınca Türkçe'den çok Arapça duyuluyor. Kenar mahallelerde bırakın genç kızları, yetişkin erkekler bile gece sokağa güvenle çıkamaz hale geldi. Biz ekonomik sıkıntıdan kıvranırken bazıları lüks içinde yaşıyor. Somalinin imf borcunu ödemek Türkiye'ye mi düştü? İnsanlar ev bulamazken suriyede ev yapmak bize mi düştü? Biz ilaç alamazken bazılarına neden bedava? İşgal altında mıyız?!

TÜM YORUMLARI OKU (11)