Cüneyt Özdemir: 'Aşı Olanlar ile Olmayanları Ayıralım'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek aşı olanlar ile olmayanları ayıralım dedi. Açıklanan rakamlara göre sırası gelip 1. doz aşı olmayanların sayısı 22 milyon. 2 doz aşı olduğunu belirten Cüneyt Özdemir ise, uçak, sinema, restoran gibi yerlere girilirken aşı olanlar ile olmayanların aynı yerde olmaması gerektiğini söyledi.

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
26.07.2021

Hiç bir dayatmanızı yapmak zorunda değilim gerekirse uçağınıza da otobüsünüze de binmem, avm nize de girmem, devlet kurumlarınıza da hatta nereye istiyorsanız oraya.Bu ülkede her türlü yasayı çıkartıp ülkeyi kendi malınız gibi kullandınız ama seçimlerime yada kararlarıma karışamayacaksınız..

26.07.2021

mRNA aşılara karşıyım gerçekten gerekmedikçe yapılmaması gereken türden. mRNA lar Genetik çalışmanın bir örneğidir şimdilik DNA mıza müdahale etmesede amaçlanan dna ya etki etmektir ama bu aşıları test etmek çok zor uzun yıllar alan ve insan kobaylar bulması zor olan bioteknoloji ürünleri o yüzden COVİD geliştirildi ve insanlara yalancı bir virüs yayıldı ve amaca en hızlı şekilde ulaşıldı. mRNA şılar devamlı geliştirlecek ve insanları bağımlı hale getirecek. Amaçlanan mRNA lar ile kontrollü bir yaşam. Aşı olmayan kesim ise bağışıklılığı sağlam ise hayatta kalacak ama çürük elma mumelesei görecek. mRNA aşılar etkisini 3-5 yılda değil bundan 30-40 yada 50 yıl sonra gösterecek.

26.07.2021

Merhaba, sizin branşınız nedir? Tıp doktoru ya da biyogenetik mühendisi misiniz acaba? Çünkü bunun dışındaki meslek gruplarının dediklerini ciddiye almıyoruz da.

26.07.2021

Aşırı doğru konuşmuş

TÜM YORUMLARI OKU (17)