Cüneyt Çakır A.Ş.: En Ünlü Hakemimizin 4 Ayda Kazandığı Para Dudağınızı Uçuklatacak!

KPSS'ye kasmayı boş verin beyler, para hakemlikte! Şimdi yaşı tutan herkes soluğu en yakın hakemlik kursunda alabilir :)

Cüneyt Hoca Ağustos ayından bu yana tamı tamına 438 bin TL kazandı ! 😳

FIFA kokartlı, başarılı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın sezon başından beri kazandığı para dudağımızı uçuklatıp, gözlerimizi fal taşı gibi açacak cinsten. Çünkü hoca Ağustos ayından bu yana tamı tamına 438 bin TL kazandı !

2014 FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda - Arjantin yarı finalini, 2015 yılında ise UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Cüneyt Hoca, profesyonel hakemlik uygulamasının da hayata geçmesi ile banka cüzdanını iyice şişirdi.

Cüneyt Hoca yönettiği maçlardan 197 bin TL kazandı !

Hoca tabi önemli maçlar yönetti, kariyer yaptı. Bu da doğal olarak gelirine yansıyor.

Bu sezon Türkiye'de ve uluslararası arenada 8'er maç yöneten Cüneyt Hoca, bu görevlerinin karşılığında yaklaşık 197 bin TL para kazandı.

Cüneyt Hoca, UEFA organizasyonlarından maç başı 5750 Euro ücret alıyor.

FIFA'nın en üst düzey hakem seviyesi olan Elit kategorisinde yer alan  Cüneyt Hoca, yönettiği her uluslararası karşılaşmadan 5 bin 750 Euro maç ücreti ve 600 Euro harcırah alıyor.

18 Ağustos'tan bu yana 8 uluslararası maçta düdük çalan Cüneyt Çakır, toplam 50 bin 800 Euro (152 bin TL) kazandı. 

Türkiye'de 8 Ağustos'ta başlayan 2015-16 sezonunda 6 Süper Lig, 1 Süper Kupa Finali ve 1 de PTT 1. Lig maçı yönetti.  Bu karşılaşmalardan toplam 45 bin 115 TL'yi cebine indirdi.

TFF'den her ay 32 bin TL trink para hesaba yatıyor !

TFF'nin kadrolu hakemi olan Cüneyt Hoca, maç yönetse de yönetmese de 32 bin TL net maaş alıyor. Çakır, Elit kategorisinde yer aldığı için kadrolu hakemler içinde en yüksek maaş alan isim. Cüneyt Çakır'a göre bir alt seviyede yer alan TFF'nin diğer kadrolu hakemleri ise 22 bin TL maaş alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) profesyonel hakem kadrosunda yer alan Cüneyt Hoca, ağustostan bu yana aylık 32 bin TL'den, 128 bin TL maaş aldı. Böylelikle Hoca'nın son 4 aydaki kazancı net 320 bin TL'yi buldu. İyi para valla 💲👌

Paraları cukkalayan Cüneyt Hoca'nın keyfi yerinde 😁

Böylece Cüneyt Hoca'nın Ağustos ayından bu yana geliri 438 bin TL'yi buldu !

Hayırlı maçlar, bol kazançlar Cüneyt Hoca ! Bizi de gör hoca ! 😜😂

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu