Cüneyt Arkın'ın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ın cenazesi Beşiktaş’taki özel hastaneden alınarak Zincirlikuyu gasilhanesine götürüldü. 

Oğlu Murat Arkın, "Bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın kalbinin durması sonucu Beşiktaş Ulus'taki özel bir hastaneye ambulansla kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. 

Sevenleri hastaneye akın ederken, Arkın anısına konulan deftere notlar düşüldü.

Perşembe günü son yolculuğuna uğurlanacak

Bugün ise Cüneyt Arkın’ın oğulları Murat ve Kaan hastaneye gelerek cenazeyi teslim aldı. Arkın’ın cenazesi defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi’ne getirildi. Usta isim perşembe günü Teşvikiye Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

'Herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu'

Usta ismin oğlu Murat Arkın hastane önünde yaptığı açıklamada, 'Şunu bilmek çok önemli. Şu anda bölünmüş olan veya bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu' dedi.

İlgili haberler 👇

Usta Oyuncu Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti
İlyas Salman, Cüneyt Arkın'ı Anlattı: 'Efendiyle Efendi, Köleyle Köle Olmadı...'
Türk Sinemasının Büyük Değeri Cüneyt Arkın'ın Herkesi Üzen Vefatının Ardından Ünlülerden Gelen Veda Mesajları

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.06.2022

Kula kulluk etmedi, adam gibi adamdı. Her zaman milliyetçi tarafı ağır bastı, yeri geldiginde eleştirdi hükümeti yeri geldi yapılan iyi şeylere de sonuna kadar destek verip ülke menfaatinin yanında oldu her zaman. Ve söylemeden gecemem bana göre dünyanın en yakışıklı insanıydi kendisi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

29.06.2022

Atatürk'ün liderliği nasıl ki bir daha gelmeyecek bence Cüneyt Arkın kadar yakışıklı bir jönümüz de bir daha olmayacak 🥺 Tarikcigimiz rahmetli de ayrı bir efsaneydi gerçi hakkını yemeyelim; ama Cuneytimiz başkaydi .. Oyunculuk anlamında da Şener Şen in yeri bende apayrı, Allah ona uzun ömürler nasip etsin inşallah 🙏

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Birini kaybetmek hakikaten çok üzücü.

TÜM YORUMLARI OKU (4)