Cumhuriyet Savcısı Genelgeleri Eleştirdi: 'Bunları Söylediğim İçin Muhtemelen İşimi Kaybedeceğim'

Eyyüp Akbulut, YouTube hesabından paylaştığı videoda, koronavirüs salgını boyunca atılan adımlarla ilgili dikkat çeken tespitlerde bulundu. Akbulut, salgında hukuk devletine yakışmayan uygulamalar görüldüğünü ve bunların büyük mağduriyetlere neden olduğunu dile getirdi.

Savcı Eyyüp Akbulut, YouTube hesabından paylaştığı video ile pandemi boyunca atılan adımlarla ilgili dikkat çeken tespitlerde bulundu. Akbulut, salgında hukuk devletine yakışmayan uygulamalar görüldüğünü ve bunların büyük mağduriyetlere neden olduğunu dile getirdi.

İşte o video:

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
18.05.2021

Videoyu başından sonuna kadar izledim. Nasıl artık içine atmışsa, o kadar çok dolmuş ki kendini zor tutuyor. Aslan Savcım benim, diline yüreğine sağlık, bu ülkede sizin gibi şerefli, onurlu, gururlu savcıların kalmış olması benim umutlarımı yeşertti. Az kaldı kurtulacağız bu kan emicilerden.

18.05.2021

Korku imparatorluğunda korkusuz bir savcımızdır aldığı maaşa ihanet etmemiş görevi dahilinde anayasaya göre konuşmuştur. Genelgeler ve yasaklar hakkında söylediklerinde haklı. Aşı ve salgınla ilgili diğer meselelerdeki düşünceleri bilimsel verilere ters düşebilir ancak bunu tartışmaya uygun bir ortam bile kalmadı ülkede. Savcıda aşı ve tedbirler konuları da dahil pandemi ile mücadele adı altında hukuksuzca yönetilen bir ülkeden bahsetmiş. Savcı darbesi haberleriyle karalamaya çalıştıklarında şaşırmayacağım.

Seni yetiştiren anneye, babaya ve öğretmenlere helal olsun. Şu dönemde şu konuşmayı yapmak mangal gibi yürek ister.

TÜM YORUMLARI OKU (16)