'Cumhuriyet İlan Edildiğinde Atatürk Kaç Yaşındaydı?' Sorusu İçin 2 Joker Kullanan Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı

Sunuculuğunu Murat Yıldırım’ın yaptığı ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan bir soru yarışmacıya zor anlar yaşattı. 'Cumhuriyet ilan edildiğinde Atatürk kaç yaşındaydı?' sorusuna 2 joker hakkını kullanan yarışmacı sosyal medyada da gündem oldu.

26 Ocak'ta yayınlanan programda sorulan soru şu şekilde; Cumhuriyet ilan edildiğinde Atatürk kaç yaşındaydı?

Sorunun şıkları ise 'A)32 B)42 C)52 D)62' şeklindeydi.

İşte 2 jokerini harcayan yarışmacının o anları:

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
27.01.2019

isin aci tarafi Ataturk oldugunde 57 yasindaydi .. daha bunu bile bilmiyor orada 62 dururken işlem yapamadim diyor. Bu genclikten ne bekleyebiliriz ki . instagram hangi yil kullanilmaya başladı desen hanim kizimiz hemen cevap verir.yazik bunun islemle de ilgisi yok eminim Cumhuriyet ne zaman ilan edildi onuda bilmiyordur .Yazık sakin bana heyacan falan demeyin tamamen kayip yitik bu emoji gençliği.

27.01.2019

Ben daha çok doğum tarihini bilmesine şaşırdım. Fakat cumhuriyet ne zaman ilan edildi diye sorsa mal mal bakmazsa bir şey bilmiyorum. Ölüm tarihini bile bilmiyor ki. Bizim vatandaşımız ne ara bu kadar geri zekalı oldu. Cidden utanç verici.

26.01.2019

Bu tip soruları bilemediğin zaman toplum tarafından linç edileceğin bir ülkede yarışmaya girmek ne kadar da kötü olmalı. Zannedersin dünyanın sonu gelmiş. Elbette Mustafa Kemal'in 62 yıl kadar ömrü bile olamamışken 62 ile 42 arasında gidip gelmek komik bir durum. Ama güler geçersin ve konu kapanmış olur. Bu kadar büyütmenin ne anlamı var?

26.01.2019

Merak ettiğim şey; acaba Atatürk'ün doğum tarihini mi bilmiyor, cumhuriyetin ilan tarihini mi?

hesap yapmaya çalışırken 81 falan diyo bence cumhuriyetin ilanını bilmiyo

TÜM YORUMLARI OKU (86)