CHP'den Bol Göndermeli Yeni Yıl Videosu: Yeter ki 'Yeter' de...

Video için: 👇

Yeni yılımızı, yeni kararlar güzelleştirecek. Yeter ki 'yeter' de...

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
30.12.2021

CHP'nin bugüne kadar yapmış olduğu en güzel mesaj buydu. Harika bir iş çıkarmışlar. Bütün babalar evlatlarının geleceği için bu son şansı değerlendirmek zorundalar! Kimin aklına geldiyse helal olsun.

30.12.2021

Dolar 12 liraya düştü diye halay çeken kafalar sence buradaki ironiyi kavrayabilir mi? (Ayrıca reklamda bir zamanlar çok iyiydi demişler hiç bir zaman halk için çalışmadılar daha başlamadan Amerika ile görüşüp en başından itibaren ceplerini ve onları oraya getirenlere hizmet ettiler. Askerimizin başına çuval geçirildikten 2 hafta Amerikan askerlerine dua ettiğini açıkladı bu zat)

30.12.2021

İyi güzel de CB adayı güçlü olmadıkça değişen hiçbir şey olmayacak. Ne olur Kılıçdaroğlu aday olmasın da şu ülkenin yüzü gülsün, yeter çektiğimiz çile.

Bence hiç bir mahsuru yok. CB adayının bir önemi yok. Tek adam devirini bitirmeye söz verdiler. Yani kim cb olursa olsun eski usule dönücek. Başbakanın kim olucağı çok önemli. Mansur gibi adamları vasıfsız konuma geri dönücek cumhurbaşkanlıgı pozisyonunda harcamayalım.

30.12.2021

Dünyanın en tatlı propagandası olabilir

TÜM YORUMLARI OKU (18)