Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü Kuruldu! İdmanlar Beştepe'de Yapılacak, Hedef ise Süper Lig

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı Spor, Ankara 2. Amatör Küme'de mücadele edecek.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda önceki gün yapılan kura çekimine katılan Cumhurbaşkanlığı Spor, mart ayının ortasında başlayacak 2. Amatör Küme 4. Grupta mücadele edecek.

Ankara Amatör Spor Kulübü haberi...

Sahaya kırmızı beyaz veya turkuaz renklerdeki formalarla çıkması beklenen Cumhurbaşkanlığı Spor'un, T.C. Cumhurbaşkanlığı Forsu'nu formalarda ‘logo' olarak kullanıp kullanmayacağı ise netleşmedi.

İdmanlarını Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapması beklenen futbol takımı, maçlarını ise Sincan Stadı'nda oynayacak.

Takımda kimler oynayacak?

Cumhurbaşkanlığı'na yakın çevreler bu takımın Beştepe personelinden kurulacağını iddia etse de, Cumhurbaşkanlığı Spor'un özellikle hedefe ulaşmak için Ankara'daki futbol takımlarının altyapılarından yetişen isimleri kadrosuna katabileceği, böylelikle kısa süre içinde profesyonel yapıya kadar yükselecek bir organizasyonun kurulduğunu öne sürdüler.

Bir başka senaryo ise 1. Lig'deki Osmanlıspor'un isim hakkının satın alınıp takımın gelecek yıl Süper Lig'i hedeflemesi.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
06.02.2019

Adam bildiğin ülkeyi sim city gibi yaptı bildiğin takım kurdu kendine

06.02.2019

Ülkeyi bok etti yetmedi, sanatı sporu egitimi bok etti yetmedi dini inananlari pacavraya çevirdi yetmedi askeriye kumpaslar duzenledi hapse attirdi yetmedi, ozkardesleriyle darbe yapti sucu onlara atti yetmedi, milyonlarca fakiri doyuracak paraları yurtdisi bankalarina taşıdı yetmedi. bu adam ne zaman duracak bilen var mi? Bırak da bari insanlar futboldan zevk alsin vergi kacirma kara para aklama merkeziniz Başakşehir yetmedi mi.?

Gol atan hain ilan edilir. Birkaç maç kaybedilirse ohal .

TÜM YORUMLARI OKU (75)