Cumhurbaşkanlığı Seçimini Bilen Firmanın İstanbul Büyükşehir Anketi Açıklandı

2023 Genel Seçimleri pek çok bilinen ve marka olmuş anket firmasının başarısız anketlerine sahne oldu. Ancak bazı firmaların tahminleri gerçek sonuçlara çok yakın çıktı. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin başarılı şirketlerinden Özdemir Araştırma herkesin en çok merak ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi için en çok çalışmasını yayınladı.

Özdemir Araştırma 14 Mayıs'taki ilk turu ufak bir sapmayla bilmişti.

Aynı firmanın araştırmasına göre CHP adayı Ekrem İmamoğlu %42.5'le yarışı lider götürüyor. Cumhur İttifakı'nın Ak Partili adayı Murat Kurum ise rakibinin yaklaşık 5 puan gerisinde.

Murat Kurum'un %37 aldığı ankette. DEM adayı Meral Beştaş %5.6, İYİ Parti adayı Buğra Kavuncu ise %4.8 bandında seyrediyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısıyla Türban Polemiğine Giren Nasuh Mahruki'ye Tepki Yağdı
Birinci İl Yine Değişmedi! TÜİK Türkiye'de Akraba Evlilikleri Verilerini Açıkladı
Yılda Yaklaşık 200 Kilo! En Çok Ekmek Tüketen Ülkelerde Türkiye Açık Ara Zirvede

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
27.02.2024

süt fabrikası,ekmek fabrikası,kreşler,kent lokantaları açarak kaynakları topluma aktarmış buralarda binlerce kişiyi de istihdam ederek milyonlarca aileyi rahatlatmış,katı atık elektrik üretim tesisi kurmuş,yeşil alanların sayısını arttırmış,tarikatlara para kaynağını kesmiş,akp li yandaşların soygunlarına set kurmuş biridir imamoğlu,normal şartlarda daha açık ara farkla kazanması lazım. umarım anket yanılmaz

Pasif Kullanıcı
27.02.2024

Yüzde 37lik kısım’ın yaşlarını merak etmedim değil

27.02.2024

Sence 😂

27.02.2024

Çevre ve Şehircilik Bakanıyken yapmadıklarını belediye başkanı olduğunda yapacağını iddia eden ve İstanbul'dan habersiz birinin aldığı oy oranını çok fazla normalleştiriyorsunuz. Hiçbir zaman AKP'yi iktidarda tutacak kadar kötü olmayan muhalefeti böyle ezip tiranlığı beslediniz yıllarca.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ