Cumhurbaşkanlığı Kararı: Sağlık Çalışanlarına Toplu Taşıma ve Sosyal Tesisler Ücretsiz

Cumhurbaşkanlığı kararı ile sağlık çalışanları kamuya ait sosyal tesisler ile Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

Ek ödeme yapılmasına ilişkin yönetmelik de yayımlandı

Ayrıca Sağlık personeline 1 Mart 2020'den geçerli olmak üzere üç aylık ek ödeme yapılmasına ilişkin yönetmelik de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
24.03.2020

Mansur başkan yaptı, İstanbul yaptı, İzmir yaptı. Şimdi aa bunların bir bildiği var deyip biz biz bunları biz yaptık deyip mi ortaya çıkıyorsunuz?

24.03.2020

Bunu belediyeler yapıyordu zaten, en son Ankara da Mansur Başkan hastaneye yakın kalacak yer ayarlamaya çalşıyordu. Geriden geliyorsunuz hökümet geriden.

24.03.2020

Doktor vs. onları hele hiç saymıyorum, ama en düşük hemşire maaşı, asgari ücretin 1.8 katı. Ek ödemeyle 2 katı. Yani bir hemşire 09.00 - 17.00 arası çalıştığında, 08.00-20.00 arası çalışan bir asgari ücretliden 2 kat fazla kazanıyor. Tabiki kazanacak helali hoş olsun ama burada ücretsiz toplu taşımaya ihtiyacı olan kim? Size bu soruyu soruyorum, ben öğretmenim, ben de asgari ücretin 2 katı kazanıyorum ve indirimli toplu taşıma kullanırken hicap duyuyorum, utanıyorum!

24.03.2020

Sen de git virüs kapan insanlara yardım et kimsenin gıkı çıkmaz, kaç doktor öldü, hemşire öldü haberin varmı. Helali hoş olsun kullananlara eğer hicap duyuyor isen o zaman indirimli kartı da kullanma TamKart al onu kullan...

TÜM YORUMLARI OKU (15)