Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı'ndan Amirallere Hakaret: 'Tek Başına Evini Bulamayan Salaklar...'

Yerel seçimde sanatçılara yaptığı fişleme ile tepki çeken Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammed Safi, bildiriye imza atan 104 emekli amirallere hakaret etti. Safi, amirallerin rütbelerinin sökülmesini, emekliliklerinin iptal edilmesini ve yakınlarının da kamudan atılmasını önerdi.

104 emekli amiralin yayınladıkları bildiri nedeniyle ‘darbe iması’yla suçlanması ve bazılarının gözaltına alınmasının yankıları devam ederken Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi’nin kullandığı ifadeler tepki çekti.

'Tek başına evinin dahi yolunu bulamayan, hatta elektrik su faturalarını ödeyemeyen, Google’a bile giremeyen bu 103 salağı kim bir araya getirdi? Fetöcülere yapıldığı gibi bunların da rütbeleri sökülsün emeklilikleri iptal edilsin yakınları kamudan atılsın.'

Safi, yerel seçimlerde İmamoğlu'nu destekleyen sanatçıları fişlemişti👇

#HerŞeyÇokGüzelOlacak Etiketine Destek Veren Sanatçılar, Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Tarafından 'Kayıt' Altına Alındı

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
07.04.2021

Tvitin sonuna kabe bayrak felan koyunca amacının ne olduğu belli oluyor zaten. Böyle şerefsiz hainlerin temizlenmesi lazım öncelikle.

07.04.2021

"yakınları kamudan atılsın" nasıl pislik bir zihniyetsiniz siz içiniz dışınız nefret dolu...

07.04.2021

Tipini siktiğim.

TÜM YORUMLARI OKU (4)