Cumhurbaşkanının Koronavirüs Sebebiyle Açıkladığı Önlem Paketinden Tatmin Olmayanlar ve Kafası Karışanlardan Tepkiler

Siz ne diyorsunuz bu tepkilere? Haklılar mı?

Türkiye günlerdir Koronavirüsle ve salgının getirdiği etkilerle başa çıkmaya çalışıyor. Hepimizin yüreği ağzında, kendimizce tedbirler alarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Herkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamasını beklerken nihayet dün 21 maddelik ekonomik tedbir paketi Cumhurbaşkanı tarafından açıklandı.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs Toplantısı Sonrası Açıkladı: 21 Maddelik Ekonomik Tedbir Nelerden Oluşuyor?

Ekonomik önlem paketinde en çok dikkat çekenler ev kredilerinde peşinat kolaylığı, iç hava yollarında verginin düşmesi gibi maddelerdi.

Cumhurbaşkanının açıkladığı bu 21 maddelik önlem paketi için herkesin tatmin olduğunu söyleyemeyiz. Sosyal medyada tedbirler için gelen eleştirilerin bazıları şöyle:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
19.03.2020

dün yapılan bu açıklama ile, resmi karantina ilan edilmediği için ben ve benim gibi milyonlar, eşşek gibi işe gelmek zorunda. ve yine dünkü açıklama ile patronların eline verilen kozla, bizi bi güzel ücretsiz izne çıkartıp, maaşımızdan çatır çatır kesinti yapacaklar ! yasal olarak ücretsiz izni reddetme gibi bir hakkımız da bulunmuyor ! maaş kesilmesin dersen yıllık izinden kesilecek. yani her bakımdan çalışana giren girdi ! parasız kaldığımıza mı, bu ekonomik krizde işten çıkartılma korkusunda mı, hasta olup geberme durumuna mı yanalım !?

19.03.2020

Kek vaadiyle, aptalları kandırıp c.başkanı olan zat, kolonya vaadiyle de koronayı yenmeyi düşünüyor, yenemezsek, ilahi takdir böyleymiş deyip, hamaset nutukları atarak, yandaşına destek, mallarına sabır dileyecek.

19.03.2020

fatura erteleme, ücretsiz izin maaş desteği bekleyen dar gelirli vatandaş. sen dua et de 1 ay sonra koronayla mücadele akçesi adıyla maaşlardan kesinti veya ek vergi gelmesin. abd mi burası vatandaşa geri ödemesiz para dağıtıp alın harcayın ekonomi canlansın diyecek.

TÜM YORUMLARI OKU (17)