Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kürsüde Konuşma Yaparken Fenalaştı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, katıldığı siber güvenlik etkinliğinde yaptığı konuşma sırasında fenalaşarak konuşmasını yarım bıraktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bugün milli siber güvenlik zirvesi programında yaptığı konuşması sırasında geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle konuşmasını tamamlayamadı.

Canlı yayımlanan görüntülerde Oktay için sahneye doktor çağırıldı. Fuat Oktay’ın tansiyonun düştüğü, ambulans çağrıldığı ancak hastaneye kaldırılmadığı öğrenildi. Oktay’a ilk müdahalenin revirde yapıldığı açıklandı

Oktay konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirvede, Oktay'ın fenalaşmasının ardından programa ara verildi.

Daha sonra programa kaldığı yerden devam eden Oktay'ın tansiyon düşmesi sorunu yaşadığı belirtildi.

Oktay, 'Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı zannediyorum, böyle küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için de teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
21.12.2020

robot gibi kapattı kendini adam

Gülmemem gerekiyordu ama güldüm Allah affetsin:)

21.12.2020

"Oktay konuşmasına kaldığı yerden devam etti" denmiş kulaklıgın sesini açıp denilenleri dinleyin, hafıza bellekteki son kırıntıları atıyor. bilinçle söylenen sözler değil. esas komik olan yanına gelen yaverlerin, kişi konuşmaya başlayıp devam etmeye çalışınca geri çekilmesi, sağlık personeline değer vermeyin sonra sağlıkçıyı çağırın, perdeleri kapatın, ışıkları söndürün. ee nedemişler cam kırığıyla silme dötünü kestirirsin :) iyileşmesi dileğiyle, sağlıklı günlerde telekom ve yimpaş mevzularında yargılababilesiniz saygılar. ahushua

21.12.2020

sende kalp yerine bir avuç bok mu var?

21.12.2020

Bir CHP’li olarak geçmiş olsun diyorum. İnsanlık ayrı siyaset ayrıdır. Allah şifa versin.

TÜM YORUMLARI OKU (20)