Onedio Logo

Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 Aylık Maaş Desteği! Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kapak Görseli

Koronavirüs salgını ülkemizde de devam ederken kabine toplantısı yaparak ülkedeki durumu değerlendiren ve ulusa sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 aylık maaşını 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladığını duyurdu.

Peki Cumhurbaşkanı ne kadar maaş alıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgını sonrasında bugün yaptığı kabine toplantısı sonrasında ulusa seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgını sonrasında bugün yaptığı kabine toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Görseli

Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan içinde bulunduğumuz dönemde ülkemizin tüm kaynaklarının yeterli olduğunu ve gerekirse daha sıkı önlemler alınarak bu dönemi kayıpsız atlatacağımızı söyledi. 41 yerleşim birimimiz karantina altındadır ifadesini kullandı.

Ulusa Sesleniş konuşmasının detaylarını bu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Erdoğan Ulusa Sesleniş Konuşmasında Koronavirüse Karşı Bağış İstedi; Sosyal Medyada Kim, Ne Dedi?
Erdoğan Ulusa Sesleniş Konuşmasında Koronavirüse Karşı Bağış İstedi; Sosyal Medyada Kim, Ne Dedi?

"Milli Dayanışma Kampanyası"nı duyuran Erdoğan vatandaş ve iş insanlarından bu kampanyaya destek olmasını rica etti.

Bu kampanya kapsamında Erdoğan 7 aylık Cumhurbaşkanı maaşını da bu kampanyaya bağışladığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne kadar maaş alıyor?

Daha öncesinde 2020 yılı için yeni maaş duyurulmuştu. 2020 yılına ait Cumhurbaşkanlığı Bütçe Teklifi’ne göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aylık maaşına 7 bin TL zam yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yılında olan 74 bin 500 lira olan maaşı 2020 yılında 81 bin 250 liraya yükselecek.

Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan 568 bin 750 TL'yi bu kampanyaya bağışladı.

Popüler İçerikler

Müzisyen Özdemir Erdoğan'ın Sanat Güneşi Zeki Müren'e Yönelik Sözleri Büyük Tepki Çekti!
Müzisyen Özdemir Erdoğan'ın Sanat Güneşi Zeki Müren'e Yönelik Sözleri Büyük Tepki Çekti!
Diyanet, Cuma Hutbesinde Diziler ve Gündüz Kuşağı Programları Konusunda Uyardı!
Diyanet, Cuma Hutbesinde Diziler ve Gündüz Kuşağı Programları Konusunda Uyardı!
CHP’li Belediyelere Yeni Operasyon: Birçok Kişi İçin Gözaltı Kararı
CHP’li Belediyelere Yeni Operasyon: Birçok Kişi İçin Gözaltı Kararı
YORUMLAR
30.03.2020

İşletme üniversite öğrencisiyim. Sizin saçma sapan ekonomi kararlarınız yüzünden gelen enflasyon sebebiyle verdiğiniz 550 Tl geri ödemeli öğrenci kredisi yetmediği için part time işe girdim. 9 saat ayakta kaldığım için ayaklarım altında yaralar oldu. 8 ay boyunca eşşek gibi çalıştım. Ne için mi? 1200 TL için. Yiyiniz efendiler, yiyiniz! Halkınızı sömürünüz ama paşa koltuğunuzda sefa ediniz! Yazıklar olsun!

30.03.2020

İman ile başladı, İban ile bitirdi. asdf

30.03.2020

Salgın döneminde halka iban atıp para istemek... Cidden içindeyken trajedi dışındayken komedi bir durum.

TÜM YORUMLARI OKU (70)