Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıklayacak: Emeklilerden Sonra Öğrencilere de Bayram İkramiyesi Geliyor

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesinde AK Parti kanadı adeta ‘muslukları açtı’. Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin 2000 TL olacağının kesinleşmesinden sonra şimdi bir bayram ikramiyesi çalışması da öğrenciler için yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen 3 sürprizden birinin ‘öğrencilere bayram ikramiyesi’ olduğu kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. 

İşte AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen 3 sürprizinin detayları 👇

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vaatlerinden birinin de öğrencilere de emeklilere olduğu gibi bayram ikramiyesi verilmesi olduğu öğrenildi.

Öğrencilere verilecek bayram harçlığı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sürprizler açıklayacağı öğrenildi.

Öğrencilere bayram harçlığı müjdesi de bu açıklamalar arasında yer alacak. Duyurulacak müjdeler arasında evlenecek çiftlere 3 yıl geri ödemesiz kredi imkanı da tanınacak. Peki, Kimlere bayram harçlığı verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti cephesinin önümüzdeki günlerde duyurmayı planladığı 3 sürpriz vaat hazırlıklarını sürdürüyor.

Duyurulacak sürprizlerden birisi de gençlere bayram harçlığı olacak.

Üniversite öğrencilerine tıpkı emeklilerde olduğu gibi dini bayramlarda, yılda iki kez bayram ikramiyesi verilecek.

'Bayram harçlığı' adı altında üniversite öğrencilerine verilecek paranın bin lira civarında olması öngörülüyor.

Bir vatandaşlık fonu kurulacak. Çocuklar doğduktan sonra devlet her ay onlar için 100 ya da 200 lira gibi bir parayı fona yatıracak.

18 yaşını geçen herkes isterse kendisi için biriken parayı belli koşullarda çekebilecek. Bir anlamda 'vatandaşlık maaşı' gibi olacak. Genel olarak burada biriken paranın üniversite eğitiminde kullanılması formülü üzerinde duruluyor.

Yeni evlenecek olanlara 10 yıllık vade 2-3 yıl geri ödeme yok!

Yeni evlenecek çiftlerin ev eşyaları ve benzeri harcamaları rahatlıkla yapması, sıkıntı çekmemesi için kamu bankaları 250 bin lira civarında bir uygun faizli kredi sağlayacak. Krediler için 2-3 yıl geri ödemesiz, daha sonrada 10 yıla yayılan vadeler uygulanacak.

İBB Uyarmıştı: Karaköy’deki Tarihi Bina Çöktü

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
06.04.2023

paranızı alın ama buna kanmayin kardeşlerim, zaten biz vermiş oluyoruz bizim paramızı bize veriyor ülke batmış gider ayak tam batiralim diyolar zaar

06.04.2023

şu enflasyonda 1000lirayı hissetmezler bile. 420milyon dolar gibi bir para ediyor. merkez bankasında 2güne yakıyorlar zaten. hem türk lirası değil mi seçimden önce darphanede bas yatır

06.04.2023

helal olsun Kılıçdaroğlu yine bunların ayarını bozdu 😂😂😂

Kılıçdaroğlu ile alakası yok ki adamlar sürekli böyle güzel uygulamalar yapıyor kötü düşünmeyin böyle abi ayıp

06.04.2023

Parayı alıp Kılıçdaroğlu'na oyu basacaz.

Ama paranız haram olur günah olur. Chp Kölesi haline geldiniz yazıktır yapmayın

TÜM YORUMLARI OKU (77)