Cumhurbaşkanı Olmak ve İdamı Getirmek İsteyen İlkokul Öğrencisi Sosyal Medyada Tartışılıyor

Karne gününde mikrofon uzatılan ve 'Ne olmak istiyorsun' diye sorulan bir öğrencinin bu soruya verdiği cevap sosyal medyada konuşuluyor. 

18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen için yarıyıl tatili başladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

CNN Türk'ün, canlı yayında mikrofon uzattığı ve büyüyünce ne olmak istediklerini sorduğu Şehit Erol Olçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 6. sınıf öğrencilerinden birisinin açıklamaları oldukça çarpıcıydı.

Cumhurbaşkanı olmak istiyordu. Hedefi sırasıyla muhtarlık, ardından belediye başkanı, milletvekili, bakan, başbakan ve cumhurbaşkanı olmaktı.

Ancak söylediklerinin çarpıcı kısmı, 'Cumhurbaşkanı olunca ne yapacaksın?' sorusuna verdiği yanıttı.

İzleyelim:

"Anayasayı değiştireceğim. Darbeciler yüzünden bir sürü sorun yaşıyoruz. Bu yüzden idam getireceğim. Anayasalar geriye dönmüyormuş ama ben geriye döndüreceğim."

Cumhurbaşkanı olmak ve idam getirmek isteyen 10 yaşındaki çocuk sosyal medyanın gündeminde

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
20.01.2017

IMAM HATIPLER KAPATILSIN! LEYLA ILE MECNUN GERI GELSIN! SINIRSIZ INTERNET HAKKI VERILSIN HERKESE! ÜNIVERSITE SINAVI KALKSIN, ÜNIVERSITELER KENDI SINAVINI YAPSIN LISELERDE ISSIZ SANATCILAR,ÖGRETMENLER COCUKLARA ENSTRUMAN CALMAYI, RESIM NASIL YAPILIR, DANS NASIL YAPILIR KÜLTÜREL ETKINLIK DERSI OLSUN! SOKAKLARDA ALTYAPI CALISMALARI OLSUN IKI GRAM YAGMURDA SEL BASMASIN! EVLENME PROGRAMLARI KALKSIN! BÜTÜN TÜRKIYEYE HIZLI TREN YOLLARI YAPILSIN METRO GIBI KORKUNC OTOBÜSLERE BINMEK ZORUNDA KALMAYALIM! DAHA SAYARDIMDA NEYSE...hayaller...hayatlar idam isteyen kiz cocuk.

evlenme programlarının kaldırılması hariç hepsine katılıyorum :D

20.01.2017

ilkokula giden bir çocuk nasıl bu kadar politize edilir!!! sonra türkiyeden neden bilim insanı yetişmiyor felan diyorlar bu eğitim sistemiyle, ailesinin bu kafayapısı ile ancak militan yetiştiririz

21.01.2017

İmam hatipler kapatılsın.

TÜM YORUMLARI OKU (195)