Cumhurbaşkanı Erdoğan Yine Netanyahu'ya Yüklendi: "Bunlar İyi Günlerin"

Arnavutköy'de Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-Filistin savaşı hakkında konuştu.

"Netanyahu yanına iki bakan alıp açıklama yapıyor" diyen Erdoğan, "Riyad Zirvesi ve Macron'un sözleri Netanyahu'yu rahatsız etmiş" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde söylediği, "Ey Netanyahu bunlar senin iyi günlerin" sözlerini hatırlatarak, "Netanyahu, seni daha farklı günler bekliyor" şeklinde konuştu.

Erdoğan, Gazze'de yaşanan can kayıplarını, "O bebekler, yavrular, 3-5 yaşında kefene sarılmış. Bunların ahı seni iflah ettirmez" şeklinde değerlendirdi.

Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu, "Şunu iyi bil, gidicisin gidici. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste" dedi.

Riyad'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nden bahseden Cumhurbaşkanı, "İslam birliğinin dayanışması önemlidir.Ama Türkiye'nin birliği, beraberliği ve dayanışması hepsinden ötedir. İslam dünyası Türkiye'ye bakıyor" ifadelerini kullandı.

İlgili içeriklere buradan ulaşabilirsiniz ⬇️

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye Övgü Dolu Sözler: "Gayretleri Takdire Şayan"
Kaçak Madende Hayatını Kaybeden İşçiyi Yakan Maden Sahipleri “İnfazımız Yanar” Diyerek Yakmışlar!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
12.11.2023

Ne laf ettin ama ..Kilcdaroglundan sonra Muhalefeti Netanyahu saniyor..Ya bu ülkenin sorunlari var ve secimlerde verilmis tonlarca sözler varken tabiki Filistinlilerin davasi bütün Müslümanligin davasi ama bu sana Türkiye icinde malzeme olmamali.Dolar yakinda 50 TL olacak ve siz bakin demistik ABD bizimle ugrasiyor o yüzden Ekonomimizi dogrultamiyoruz demek icin simdiden bunlari dillendiriyorsun.Cokmu alindin Israilin Filistinlilere yaptigina o zaman övünerek aldigin o Israil Madalyasini cöpe at yada geri ver..Millet nakaratttlaridan bikti..

12.11.2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yine Netanyahu'ya Yüklendi: "Bunlar İyi Günlerin" Ulan, bir günde hiç geri vites yapmadan söylediklerini gerçekten yerine getirirsen, ömrümün sonuna kadar ya da senin ömrünün sonuna (umarim kisa zamanda) kadar yanında olmayanın ta... Ancak, nerde, iki gün değil, iki saat sonra hemen cark edeceksin. Bu gerçeği seninle birlikte olan çevrendekiler dahil tüm dünya biliyor. Hani ulan, Kudüs kırmızı çizgindi. Senin elinden tutan mı var? Git işte, daha ne bekliyorsun. Ulan, daha dün, Katil Esed dediğin adamla aynı karede yer almadın mı ? Sen nasıl bir varlıksın, anlayamadım. İnsanda biraz haysiyet, şeref ve kendine saygı olacak. Gerçekten gece nasıl uyuduğunu çok merak ediyorum.

12.11.2023

Bebek,sivil masum demeden öldürmesi falan tmm gün yüzü görmesin ama bence bunlar bizim de iyi günlerimiz. Ah alma konusuna hiç girmek istemiyorum zararlı çıkar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ