Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenidoğan Çetesi Skandalı Sonrası Bakanlarla Buluştu

Türkiye tarihinin en büyük skandallarından biri olan Yenidoğan Çetesi olayının detayları herkesin kanını dondururken Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaşananlarla ilgili bilgi topladı. Cumhurbaşkanı ERdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu Dolmabahçe’de ağırladı ve son günlerdeki olaylar ile ilgili bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisinde kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kabulün İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde gerçekleştiğini bildirdi.

Altun, 'Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanımız son günlerde kamuoyunun gündeminde olan ve kendisinin de yakından takip ettiği konularla ilgili bakanlarımızdan detaylı bilgi aldı.' ifadesini kullandı.

Popüler İçerikler

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mültecilere Yeşil Işık Yaktı: ''3.5 Milyon Mülteci Şu An Ülkemizde''
Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
YORUMLAR
19.10.2024

Zahmet olmasaydı hiç ya biz , yandaş medyanın da yardımı ile bir şey olmamış gibi davranırdık .

19.10.2024

narin güran cinayetini de yakından takip ediyordu. örttüler üstünü gitti.

19.10.2024

Bunun da üstü örtülecek AKP'nin içinden biri dayanamayıp Fatih Altaylıya anlatmış. Bunun üstünü nasıl örteriz toplantısı bu, ucu akpli birine dokunuyor sonuçta hepsi birbirinin pisliğinden haberdar.

19.10.2024

1.5 yıllık soruşturma, bakanlık yetkilileri zan altında, yıllardır süren talan, savcıyı tehdit edebilecek cüreti edinmiş siyasi çevre. Leş ortaya çıktığında değil koku duyulduğunda o bakanlar ile toplantı yapılmalıydı.

TÜM YORUMLARI OKU (19)