Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile Bu Kez İftarda Buluştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda Asiltürk'ün evine yaptığı ziyaretin ardından AKP ile Saadet Partisi arasında ittifak iddiaları gündeme gelmişti.

Söz konusu iftara ilişkin fotoğraflar Cumhurbaşkanlığının sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Erdoğan evinde ziyaret etmişti

Ankara'da Neler Oluyor? Erdoğan'dan Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk'ün Evine Ziyaret

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
21.04.2021

Yapma olasılıkları ne yazık ki yüksek, siyasal islamcılara zerre güven olmaz, bu saadet partisi liderinin bazı açıklamaları hoşuma gitmişti, eşi ingiliz sanırım, ingilizce biliyor falan, babam dedi ''ne?, bu adam mı iyi?, bu adam Sivas'da insanlar yakıldığında insanları galeyana getiren, müdahale ettirmeyen adamdır.'', ki babam haklıymış.

21.04.2021

Babam da öyle akademisyen falan değil, şöyle böyle ilkokulu bitirmiş bir adamdır.

21.04.2021

Saadet partisine son zamanlarda yaptıkları eleştiri videolarından falan, azıcık sempati beslemiştim ama kesin kez anladım ki, siyasal islamdan her zaman uzak duracaksın.

Pasif Kullanıcı
21.04.2021

5 puan 5 puandır Erdoğan'ın iktidarının devam etmesi için yoksa güme gidecek yüce divanda yargılanacak. Ne makamlar ne paralar ne ihalaler teklif edilecek şimdi..Eee mevki makama da aç bu adamlar tek başlarına bir bok olamayacaklarını da biliyorlar. Sonuçta Has Parti Numan Kurtulmuş örneği var neydi ne oldu. Saadet partisi seçim zamanı başkanlarına edilen zillet hakaretlerini şimdi yutup, bu kozu verirse AKP'ye şu an yürüdüğü çizgiye ihanet eder. Ki Oğuzhan Asiltürk'ü içlerinde tuttukça etmiştir de zaten..

TÜM YORUMLARI OKU (11)