Cumhurbaşkanı Erdoğan İstedi: 15-50 Yaş Irak Vatandaşlarına Vize Muafiyeti Getirildi

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre, 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük Irak vatandaşlarına vize muafiyeti getirildi.

1 Eylül tarihinde uygulanmaya başlayacak muafiyet kararı ise 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunun 18’inci maddesi gereğince alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre, Irak Cumhuriyeti’nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamili vatandaşları Türkiye’ye yapacakları 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vizeden muaf olacak.

Dikkat! Resmi Gazete'de Yayımlandı: 450 Öğrenci Alınacak
İstanbul'da 5 Katlı Binada Çökme: Genç Kız, Alt Komşusunun Evine Düştü
Aman Dikkat! Talihsiz Kaza: 4 Yaşındaki Çocuk, Müzedeki 3 bin 500 Yıllık Testiyi Kırdı
Diyarbakır'da 8 Yaşındaki Narin Güran 8 Gündür Kayıp: ''Çok Yaklaştık, Elimizde Deliller Var Bulacağız''

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

sebep?

29.08.2024

Irak P*K*K'yi yasaklı örgüt ilan edecek, Irak topraklarında güvenlik koordinasyon üssü kurulacak. Basra limanından malların Avrupa'ya taşınması için Kalkınma yolu projesi ile Irak'ın Türkiye'ye bağlanması (bu yol sayesinde mallar Kuzey Irak yerel otoritesinden değil ilk kez Bağdat merkezi hükümetine bağlı Musul vilayetinden Türkiye'ye giriş yapacak). Vize anlaşması ise iki ülke karşılıklı olarak faydalanacak.

29.08.2024

Benim yıllar önce bir bar konsepti vardı aklımda, mekanın ismi pislik olacaktı damlı almayacaktım damsız gelecekti millet. Masa, bar taburesi falan değil bayağı yerde karton falan serili olacaktı , ne kadar it uğursuz, evsiz, tinerci varsa gelecekti, garsonlar insan gibi davranmayacaktı tekmeleyerek atacaktı hesabı aldıktan sonra. Cumhurbaşkanı benim bar konseptini ülkeye uyguladı resmen.

29.08.2024

Adam ant içmiş memleketi yok etmek için.

29.08.2024

Hahaha

TÜM YORUMLARI OKU (35)