Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Törende Teğmenlerden 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Sloganları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Kara Harp Okulu mezuniyet töreninin ardından teğmenler, “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganı atarak yemin etti.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni, Kara Harp Okulunda Cumhurbaşkanı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz eşlik etti.

Okuldan mezun olan teğmenler hep bir ağızdan ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganları atarak yemin etti.

İŞTE O ANLAR...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
01.09.2024

Erdoğan’ın katıldığı törende neden Atatürk’le ilgili slogan atılması anormal olsun? Bu ikisi rakip mi ki? Atatürk’ün olmadığı bir yerde demokrasi ve Erdoğan da olmazdı. Dolayısıyla kıyaslama baştan hatalı ve bunun bir haber değeri yok.

01.09.2024

bunu gel de ona sor bakalım gerçekten öyle miymiş? Kendisinin portrelerini Atatürk'ün portresi ile heryerde aynı hizzada astırması, Atatürk'ün sahip olduğu ünvanı almaya çalışması, Atatürk Havalimanının sırf isminden dolayı kapatıp yerine millet bahçesi yapması, eğitim öğretimlerde Atatürk adını yavaş yavaş sildirtmesi, ulusal bayramlarda çoğu zaman adını dahi anmaması... Hatta mâlum şahısın "iki ayyaş" sözleri de vardı bir aralar... daha saymamı ister misin? Biz de kıyaslamak istemeyiz (ki zaten kıyaslanamayacak kadar seviye farkı var aralarında) fakat bu algıyı oynayan kendisi.

01.09.2024

nası canı sıkılmıştır :d

01.09.2024

Hande Firat Fetönün sözcüsü gibi böyle bir sey yok bu Nakarat her yil vardi simdide var.Fetö var oldugu sürece bunlar bir sey degil der gibi Bogazda yasayan yalici yalaka...Halinden memnun Atatürkün Türkiyesinden bedava otlanmaktan..

TÜM YORUMLARI OKU (15)