Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bir Köyde Katıldığı Son İftar Yemeğinde Ortaya Çıkan Bazı Detaylar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her sene ramazan ayında bazı iftar etkinliklerine katılır, halkla buluşur. Hatta bazı ailelerin sofralarına misafir olur.

Toplu iftarların ve komşu davetlerinin yasak olduğu bu ramazan ayında da Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte bir vatandaşın evinde iftara katılmıştı. Erdoğan ailesinin yer sofrasında oturduğu bu görüntüler de epey konuşulmuştu.

Ev sahibi çat kapı geldiklerini söylese de televizyon ünitesinin dört bir yanına yerleştirilen Borel dezenfektanları tam tersini söylemişti bizlere.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

Bir Ailenin Evinde İftara Katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yer Sofrasındaki Görüntüleri Tepki Çekti

Erdoğan şimdi de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yle birlikte Ankara'nın Ayaş ilçesinde hayvancılıkla uğraşan bir aileye iftarda misafir oldu.

Tabii bu ziyarette Günel Cantak'ın dikkatini çeken bazı detaylar vardı. Öncelikle şehirde yer sofrasında yemek yerken köyde masada yemek yemesi gözlerden kaçmadı.

Köy evinde kullanılan sandalyeler de bir yerlerden tanıdık geldi. Erdoğan'ın katıldığı birçok iftar etkinliğinde de bu sandalyeler kullanılmış. Davet/etkinlik görüntülerine baktığınızda bu sandalyelerle karşılaşabilirsiniz.

Bir diğer ayrıntı da tabii ki menü. Gördüğünüz gibi iki iftar sofrasında da zeytin, hurma, dolma ve şerbet var.

Çat kapı ailelerin evinde iftar yapıldığı söylense de sanırım Cumhurbaşkanı için evlerde iftar düzenleyen bir şirket mevcut.

Bu şirket de yer sofrasındaki iftar görüntülerinin ardından işini daha ciddiye alıp bu sefer peşlerine masa ve sandalye götürmüş.

E tabii Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bilmediği yemekleri yemesini bekleyemezdik değil mi? Sizce kendi yemeğini ve masa/sandalyesini götürmesi doğru mu? Ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
05.05.2021

abi kimse kimseye çat kapa gitmez. tv için söylüyorum. o çat kapı görünen, ev sahibinin aaa diye şaşırdığı şeylerin alayı yalan. tabiki de bunun için bir ekip var. kaç saat önden gidip her şeyi ayarlıyolar. ev sahibinin konuşacaklarına kadar. masalı evde zaten masa koridora kurulmuş. salona sığmadı heralde. kimsenin de evinde yemek masası koridorda durmaz :) yer sofralı evde ev pırıl pırıl, halı parlıyo. hepsini ekip ayarlıyo ve planlıyo. insanlar pazarda yerde kalanları alıp evine getiriyo. cb şimdi oturup da onları yer mi? recepin her yıl işte ramazanda yaptığı klasik halkın yanındayım tiyatrosu.

05.05.2021

götümüze yılan kaçmış ama reis "show must go on" diyor

05.05.2021

Yahu oraya giderken yanında götürdükleri mi önemli yoksa millete ana babanıza bile iftara gitmeyin, yasak var derken 10 kişiyle bir masada oturup yemek yemesi mi önemli? Sonra niye sürekli ihlal görüyoruz sokaklarda. Başından beri kendi koyduğu yasaklara ilk uymayan kendileri. Halka inanılmaz güzel örnek oluyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (28)