Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bana Her Şey Kemal'i Hatırlatıyor" Videosuna Sabah Ekibinden Gece Yarısı Tekzibi!

Dünya Engelliler Günü'nde kaydedilen Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor' şarkısına eşlik ettiği anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda yanında yer alan kişiyi gösterip 'Bana Her Şey Kemal'i Hatırlatıyor' şeklinde duyulan Erdoğan'ın görüntülerine Sabah ekibinden tekzip yayınlandı, Erdoğan'ın Kemal değil Cemal dediği açıklandı.

3 Aralık tarihi dünya genelinde Engelliler Günü olarak kutlanıyor bildiğiniz üzere.

Dünya genelinde 'engelsiz bir dünya' farkındalığı için Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah'ın haberine göre bu buluşmada çalan "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısına eşlik eden Erdoğan'ın, görme engelli bir vatandaşı gösterdikten sonra "Bana Her Şey Kemal'i Hatırlatıyor" demesi sosyal medyada gündem olmuştu.

O anlar kameralara böyle yansıdı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Erdoğan'ın görüntüleri sosyal medyada gündem olurken akıllara ilk başta Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmesi de kaçınılmaz oldu.

👇

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Şarkı: "Bana Her Şey Kemal'i Hatırlatıyor"

Yaşanan bu olaydan sonra Sabah ekibinden 'gece tekzibi' geldi. Sabah ekibi, Erdoğan'ın Kemal değil Cemal dediğini ve bu kişinin de görme engelli AK Parti MKYK üyesi Cemal Donat olduğunu ifade etti.

twitter.com

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

İYİ Parti Genel Kurulu, CHP ile İşbirliği Yapmayı Oy Çokluğuyla Reddetti!
Türkiye'de Operasyon Yapmayı Planlayan İsrail İstihbaratına Sert Yanıt!
Denetimli Serbest Olan Gazeteci Nazlı Ilıcak'a Yeniden Hapis Cezası!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
04.12.2023

Şuayip'e benzeyen eski valinin, protestoculara "gavat" dedikten sonra "ben gavat demedim lavaş dedim, bi tane adana yanına da iki ayran söyledim yanlış anlaşıldı" durumu gibi olmuş 😄

05.12.2023

Bu gavatlar ölüp kurtuluyor dondurmacı kılıklı fesli soytarı gibi.

05.12.2023

ruhu çürümüş bir zihniyetin ürünü aynı şekilde devam ediyor.Değisen tek şey ceplerindeki para miktarı diğer herşey hâlâ aynı.

Bşi diyim mi, çok üzgünüm ama Tayyip Erdoğan = Demirel di. Evet askeriye gibi bağzı büyük taşları oynatırken saçmaladı ama bu saçmalamaları bazen Fetö gibi tarikatlerin gerçek yüzünü de bize gösterdi. Hapse atmalar vb... Nokta atış saldırılar dışında net ifade ediyorum ; Erdoğanın niyeti hiç bir zaman Atatürk Türkiyesini yıkmak değildi. Devam eden devlet refleksi yeşil sermayenin şemsiyesi altında çiçek açtı sadece. Aklı olanlarla yavşaklar direksiyonu akp ye kırıp nemalandı. Aptallar ve idealistler her zaman ki gibi fukara yaşamaya devam etti. Sonuç olarak tüm çaba ve kavga boşunaydı... Neyse, önümüze bakalım. Ne yapalım artık biliyor musunuz... Erdoğan ve diğerleri memurmuş gibi dursun orada biz hayatlarımıza dönelim. İdeolojiyi terk edelim bol bol müzik söyleyip sevişelim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ