Onedio Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzaladı: Bakanlık ve Kurumlarda Değişiklikler Yapıldı

Kapak Görseli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de görevden alma ve yeni atama kararları yer aldı. Buna göre bakanlık ve kurumlara yeni isimler getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar il birlikte büyükelçi atamaları da yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar il birlikte büyükelçi atamaları da yapıldı. Görseli

Yeni Zelanda Büyükelçiliği'ne Personel Genel Müdür Yardımcısı Melih Karalar, Tayland Büyükelçiliği'ne ise Ekonomik ve Ticari İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Jülide Kayıhan atandı.

Yayımlanan karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığına Orhan Karaaslan atandı. Bakanlıkta Amasya İl Müdürü Veysel Topkaya görevden alınırken yerine ise Niğde İl Müdürü Hilal Ünal atandı. Ayrıca bakanlıkta Kayseri İl Müdürlüğü'ne Arzu Çıngır, Tunceli İl Müdürlüğü'ne ise Hüseyin Okan getirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda ise Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal görevden alındı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine ve Maliye Müfettişliği'ne yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı Emrah Turgut atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda ise Başmüfettişliğe Müfettiş Hakan Küçükbalcı atandı. Ayrıca bakanlıkta Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker ve Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin görevden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda ise Başmüfettişliğe Müfettiş Hakan Küçükbalcı atandı. Ayrıca bakanlıkta Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker ve Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin görevden alındı. Görseli

Sağlık Bakanlığı'nda açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Cihad Kudu atandı. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına Fulya Kahraman Aydoğan atandı.

Karara göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan İl Müdürlüklerine atamalar gerçekleştirildi. Bitlis İl Müdürlüğü'ne Mehmet Çelik, Edirne İl Müdürlüğü'ne Muhammet Esat Nuhoğlu, İstanbul İl Müdürlüğü'ne Orhan Oğuz Türk, Kahramanmaraş İl Müdürlüğü'ne Serhat Yay, Kars İl Müdürlüğü'ne Volkan Hasan Üstündağ, Kırklareli İl Müdürlüğü'ne İbrahim İşbecer, Uşak İl Müdürlüğü'ne Muğla İl Müdürü Muzaffer Akgül, Muğla İl Müdürlüğü'ne ise Munise İlkay Konuk atandı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nda ise Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Güven görevden alındı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan 7 bölge müdürlüğüne atamalar gerçekleştirildi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde 5 bölge müdürü görevden alınırken 13 bölge müdürlüğüne yeni isimler atandı.

Popüler İçerikler

Hakkında İnceleme Başlatılan Spotify, Türkiye’den Çekilebilir!
Hakkında İnceleme Başlatılan Spotify, Türkiye’den Çekilebilir!
Tarihi Konuşma Yapacağı Söylenen Cumhurbaşkanı Erdoğan Ne Mesaj Verdi?
Tarihi Konuşma Yapacağı Söylenen Cumhurbaşkanı Erdoğan Ne Mesaj Verdi?
Kocasına Yemek Yapan Kadınları Eleştiren İçerik Üreticisi Tepkilerin Odağı Oldu
Kocasına Yemek Yapan Kadınları Eleştiren İçerik Üreticisi Tepkilerin Odağı Oldu
YORUMLAR
10.05.2025

Iste bu atamalar sayesinde Enflasyon acayip bir sekilde düstü...Artik cag atladik.Enflayson düsüyor diyenler yükselen fiyatlar karsisinda ses cikartamiyorlar ama Enflasyon düsüyor diyerek Millete Ekonomide iyimserlik havasi estiriyorlar..Durumlar vahim tek derdimiz secimlerde yer edinemeyenlere Kadro acmak büyükelciliklere atamak.Iste Halkin refahi icin bu cok lazimdi...

Pasif Kullanıcı
10.05.2025

Her kesin yeri değişti bir senin yerin değişmedi.darısı senin başına inşallah.

10.05.2025

Oda yakindir 2028 de...Game Over..

10.05.2025

😂😂😂😂 Yeni oyunlar kuruldu diyoruz artık biz atama vs değil bu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ