Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Aile Yılı Tanıtım Programı'nda konuştu. Erdoğan, yeni evlenecek çiftlere verilecek faizsiz 150 bin liralık kredi desteğinin 81 ilin tamamında uygulamaya alındığını belirtti. Erdoğan, doğum yardımlarının da artırıldığını belirtti.
Ev fiyatları uçar, bebek malzemelerinin fiyatları hayvanlar gibi artar, kadınların işe alımları azalır. AKP'li bit yavrularının, ve başındaki vatan haininin, algılayamadığı şeyin temeli konuşuyor olmak. Konuştukça korkunç yere geliyoruz.
ooo müjde müthiş hadi iyisiniz valla buzdolabı ve çamaşır makinesi alırsınız 😂 nankör olmayın bu ülkenin kaynakları suriyenin kalkınması için kullanılacak lütfen biraz anlayış gösterin sevgili Türk milleti 🇸🇾🇹🇷🇸🇾🇹🇷🇸🇾🇹🇷🤣🤣
Tek bildikleri kredi vermek. Pandemi, deprem, ekonomik kriz.... ayrıca 150,000 TL ne alacakmış düğün yapacaklar. Birde onu söylerlerse.