Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Esed'e 'Ya Ülkeme Gel Veya Üçüncü Bir Ülkede Bu Görüşmeyi Yapalım' Çağrımı Yaptım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'daki Walter E. Convention Center'da gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından düzenlediği basın toplantısında “Sayın Esed'e 'Ya ülkeme gel veya üçüncü bir ülkede bu görüşmeyi yapalım' çağrımı iki hafta önce yaptım” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz, 'Suriye Devlet Başkanı ile görüşeceğinizi' söylediniz. Türkiye'yi Suriye'de istemeyen farklı dış güçlerin Kayseri olaylarını provoke ettiğine dair bir bilgi var mı elinizde?" sorusuna şu cevabı verdi:

'Şimdi elimdeki bilgiyi sorma. Ben, şimdi size hangi bilgiyi aktardım? Özellikle Sayın Esed'e 'Ya ülkeme gel veya üçüncü bir ülkede bu görüşmeyi yapalım' çağrımı iki hafta önce yaptım. Bu konuyla ilgili olarak da Dışişleri Bakanımı görevlendirdim. O da muhataplarıyla görüşmek suretiyle inşallah bu dargınlığı, kırgınlığı aşmak suretiyle yeni bir süreci başlatalım istiyoruz.i

İşte Erdoğan'ın açıklamları:

10 Milyar Parola Çalındı! E-Devlet ve Banka Şifreleri İçin Önemli Uyarı

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
12.07.2024

Dünya siyaset tarihinde bu kadar çok dönen başka bir adam yoktur. Bu adam hep mi yanlış yapar arkadaş. Her hareketi pişmanlık, ülke zararına, ve halen ülkenin yarısı seçiyor.

12.07.2024

"sayın esed" zuhahahhahahahahahaha sayın netanyahu loading.

Bükemediğin bileği öpüyorsun reis 12 yıl ve adamı deviremediler be burdaki parazitleri geri kabul eder mi sanmıyorum kaçanlar onun gözünde vatan haini kendi vatandaşları bile istemiyor bunları o kadar vatansızlar ortalık mlı oldular iyice..

12.07.2024

Ne kadar hain varsa gönderdi ,temizledi ülkesini anlarım başkan .. Bizimki de tam tersi ne kadar tahsilli ,düzgün insan varsa gönderip göt kılları ve bu en berbat ülkelerin çeri çöpüyle yola devam diyor ..

TÜM YORUMLARI OKU (30)