Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emekli Zamlarının Ne Zaman Duyurulacağını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti’nin bugün yapılan genel kurulu toplantısında merakla beklenen emekli zammıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emekli maaşlarına son yapılan zam birçok maaşa etki etmemiş ve milyonlarca emekli yüksek enflasyon karşısında bir başına bırakılmıştı.

Emekli vatandaşlar, yeni yapılacak zammın ne kadar olacağını merakla bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin toplantısında emekli maaşlarına yapılacak zamların ilk kabine toplantısından sonra açıklanacağını duyurdu.

Hayat pahalılığı sorununu gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlı olduklarını söyleyen Erdoğan, “Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Emekli Maaşlarına Zam Formülü Ortaya Çıktı! Sihirli Kelime: "Oransal" Herkese Farklı Hesaplama Yapılacak
Emekli Maaşlarında Zam Formülleri Tartışılıyor: Masada İki Formül Var

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
07.10.2023

Allah'tan enflasyona ezdirmemisler bide ezdirseler ne olacaktı?

07.10.2023

Ezdirmedi işte, adam yalan mı söylüyor 🤔

07.10.2023

Emekliye Zam vermeyi nezaman Düşüncelerini 5 Ay sonra açıklarlar ve Nezaman vereceklerini de 5 Ay sonra açıklarlar ve Nezaman Verilmesi gerektiğini de 5 Ay sonra açıklarlar derken Devlet Kasada Para Biriktirmiş oluyor malum Boş Kasanın Dolması lazım.

07.10.2023

Süper tespit 😀 ailece böyleler. Damatları "şubat, ocaktan çok daha iyi. mart da şubattan daha iyi. nisan marttan zaten çok iyi olacak" derdi. Ödemeler genellikle Arap ülkelerini ziyaret ettikten sonra oluyor. Pudra şekeri satışları da eskisi gibi değil yani dediğiniz gibi kasanın dolması gerekiyor.

07.10.2023

Az sonra reklamlardan sonra belki yarin aciklayacaklarmis

TÜM YORUMLARI OKU (17)