Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TRT'de 'Helalleşme' Değerlendirmesi: 'Afrika Halkları ile Nasıl Helalleşecekler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan o yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Helalleşme' söylemini de değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan o değerlendirmesinde, 'Varsayalım mağdur ettikleri kesimlerle helalleştiler ya mazlum Filistinlilerle, Suriyelilerle, Afrika halkları ile nasıl helalleşecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Afrika halkları ile nasıl helalleşecekler' sözleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' söylemi ile ilgili sözlerinin tamamı şu şekilde:

Ülkenin vatandaşlarına AK Parti'ye oy verdiler Erdoğan'ı desteklediler diye kullanılan oylarda gayri milli ifadesini kullanmak aymazlıktır, gafilliktir. Bu ülkenin yüzde 52'sine gayri milli diyeceksin sonra helalleşmeye çıkacaksın. Bu durum bile bay Kemal'in ne kadar samimiyetsiz olduğunun göstergesidir. O dosya o kadar kabarık ki, mağdur ettikleriyle helalleşmeye başlasa bile hepsinden helallik almaya ömürlerinin yeteceğini sanmıyorum. CHP zihniyeti o kadar çok mağdur bıraktı ki onlarla helalleşme bu dünyada bitmez. Bir defa başörtülülerden helallik istemesi lazım. 146 Azerbaycanlı kardeşimizden helallik istemeleri lazım. Azerbaycanlı kardeşlerimiz Rus zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınmıştı. Malesef Azerbaycanlı kardeşlyerimiz Stalin'e teslim edildi ve katledildiler. Bizi siz öldürün dediler. Bu CHP bu işte. Bunlarla niye helalleşeceksin. Varsayalım mağdur ettikleri kesimlerle helalleştiler ya mazlum Filistinlilerle, Suriyelilerle, Afrika halkları ile nasıl helalleşecekler. Her bir adımımızı engellemeye çalışmadılar mı? Bay Kemal SSK Genel Müdürlüğü döneminde tedavi borcu nedeniyle evladının cenazesini alamayan vatandaşlarla önce bir helalleşsin bakalım. Bay Kemal seçimler Haziran 2023'te.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada gündem olan o 'Afrika halkları ile nasıl helalleşecekler' sözleri: 👇

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT ortak yayınının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"
YORUMLAR
30.11.2021

%52'nin gayri milli olduğu söylemini kaç kere kanıtlamak gerekiyorsa o kadar kanıtladık biz. Dergah safsataları ile tarihimize attığınız iftiralar göz önüne alındığında siz bu ulusla nasıl helalleşeceksiniz?

01.12.2021

Demek kihalkın %48'ine zillet, terörist denebiliyor. Baraj %51 ya ondan herhalde. O değil de Kılıçdaroğlu o konuda gerçekten saçmaladı...

01.12.2021

Bence iyi oldu ya. Chp'nin aşırı keskinleştiği bir dönemi gerçekten oldu ve muhafazakar kesime de ulaşabildiği kadar ulaşması gerekiyor.

01.12.2021

Bu ulkenin buraya gelmesinu saglayan deniz baykal denen sahis ve İkinciyi biliyorsunuz zaten Herkezin kufur ettigi

01.12.2021

Kanka kimse bilmiyor ama cidden bu herifi başa koyan satılmış deniz baykaldır.

TÜM YORUMLARI OKU (7)