Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sosyal Medya Tepkisi: "Terörün Eksik Yanını Tamamlıyorlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 5 vatandaşımızın şehit olduğu terör saldırısı sebebiyle açıklamalarda bulundu. Terör saldırıları nedeniyle “tuzağa düşmeyeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı, sosyal medya mecralarına “terörün eksik yanını tamamlıyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Ankara’da bulunan savunma sanayinin önemli kuruluşu TUSAŞ’a, PKK terör örgütünün düzenlediği terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit olmuş, 22 vatandaşımız ise yaralanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldıları nedeniyle hiçbir zaman geri adım atmadıklarını hatırlatarak, “Bu tarz kalleşliklerle bize geri adım attıracaklarını zannedelerin tepesine binmeye, inlerini başlarına geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“Hava Kuvvetlerimiz ve MİT Başkanlığımız Suriye ve Irak'taki terör hedeflerini yok ederek katbekat fazlasını vermiş, şehitlerimizin kanını yerde bırakmamıştır.” diyen Cumhurbaşkanı, “Tuzağa düşmeyeceğiz taviz vermeyeceğiz, birlik beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. İç karışıklık senaryoları yazanların heveslerini kursaklarında koyacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısı sonrasında sosyal medyada yapılan yayınlara da tepki gösterdi. Erdoğan, “Sosyal medya mecraları terör örgütünün eksik kalan yanlarını tamamlayan bir operasyon aygıtına dönüşmüş durumda.” dedi.

Çarşamba günü gerçekleştirilen terör saldırı sonrasında sosyal medyada bant daraltması uygulanmış ve Twitter, Facebook ve Instagram gibi mecralara girilemişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ Açıklaması: “Kucaklaşan Türkiye İdealine Doğru Kararlılıkla Devam Ediyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlık Etti: Güvenlik Zirvesi Sonrasında İlk Açıklama

Popüler İçerikler

Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, Vural Çelik'e Vedasıyla Linçlenen Gülse Birsel'e Destek Çıktı!
Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
YORUMLAR
25.10.2024

İnatla çizilmeye çalışılan pembe tabloya aykırı ne varsa tepki geliyor zaten. Yapılan halk düşmanlığı nasıl bu kadar normalleştirildi ilginç.

25.10.2024

Halki yok sayan bir adam, ulke babasindan miras saniyor.

25.10.2024

Ülkeyi kuran kursuna çevirdi ak

TÜM YORUMLARI OKU (12)