Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadın Muhabire: "Bu Ojeler Ne, Rüyada mıyım?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine soru soran muhabirin 'Nail Art'ını görünce gündem olan bir tepki verdi. Erdoğan, 'Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ben mi rüyadayım?' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası Meclis'ten çıkmaya hazırlandığı sırada, gazeteciler soru sormak istedi. Bu sırada gazeteci Rüya Erkuş, Erdoğan'a mikrofon uzatarak, "Kısa bir sorumuz olacaktı eğer..." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Erkuş'un 'Nail Art'ını gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ne yapacağım ben şimdi; ben mi rüyadayım?" diye sordu.

Erdoğan ardından, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e dönerek, "Parti sözcüsü olarak bir değerlendirme alalım" ifadelerini kullandı. Ömer Çelik de, "Hanımlara her şey yakışıyor" cevabını verdi.

Erkek okuyucularımız için Nail Art Nedir? 

Türkçe karşılığı tırnak süsleme sanatı olan Nail Art, tırnakların desenle süslenmesini ve bu sayede güzel görünmesini sağlayan bir uygulama.

İşte o anlar 👇

Nazar Çıkarmada Son Nokta: Cinsel Organı İçin Kurşun Döktüren Kadın Viral Oldu!
Din Adamı Nurettin Yıldız'dan Torpil Fetvası: "Kazanç Helal"
Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan Asgari Ücrete Ara Zam Açıklaması: Kapıyı Kapattı!

Popüler İçerikler

Müge Anlı, Programından Hoşlanmadığını Söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Yanıt Verdi!
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
YORUMLAR
26.06.2024

Konuyu kadın ojesiyle saptırmak. Emine nin botoksu nasıl rüyada mı. Piremses misin sen oje sürüyon yoksa biz ojeden az mı vergi alıyoruz da marabalarımız halen oje sürüyor, nereden geliyor bu değirmenin suyu. Ojeye bir zam daha geliyor.

26.06.2024

Akıllarına zehirli oku atıverdin :))

26.06.2024

Yoksulluk sıkıntısı ile boğuşan milyonları görmezden gelip, bir kadının ojesini dert eden asrın lideri... Halkın olmayan sorunları, cumhurbaşkanının sorunu oluyor.

26.06.2024

Aklıma ilk geleni yazarsam büyük sıkıntı :D

26.06.2024

Ömer Çelik nasıl olduysa güzel bir cevap vermiş şaşırdım.

TÜM YORUMLARI OKU (41)