Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e Gerçek Ordu Hatırlatması: “Kaçacak Delik Arayacaklar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarla İsrail’e tepki gösterdi. Gazze’de yapılanları vahşet olarak tanımlayan Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu için ise ‘kaçak delik arayacak’ yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’de yaptılarına tepki göstermeye devam ediyor.

3 saatten fazla süren kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu’yu hedef aldı.

“İsrail elbette hesap verecek. İsrailli yöneticiler er ya da geç insanlık mahkemesinde yargılanacak, hak ettiği cezaları çekecek, tarihin çöplüğündeki yerlerini alacaklardır.”

“Netanyahu yönetimine bu cüreti veren Batılı ülkeler de aynı akıbeti paylaşacaktır.”

“İsrail, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana Filistin coğrafyasında uyguladığı her zulmün hesabını verecektir. Bundan kaçış yok, Netanyahu nereye kaçar bilemiyorum.”

“Batı'nın etekleri altına saklanan İsrail yönetimi zulmünü ne kadar artırırsa sonunda ödeyeceği bedel de o kadar ağır olur. “

“Bir avuç sivil karşısında yüreği titreyen İsrail'in, gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır. İsrail yönetiminin, böyle bir acı bir akıbetle karşılaşmadan aklını başına toplamasını ümit ediyoruz.”

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı Sonrası Asgari Ücret Mesajı

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
06.12.2023

Masal anlatma! Bunun oğlunun ve binalinin gemicikleri hala israile gemi, gemi mal taşıyor. Ticarette en ufak aksama yok maşallah. Tayyip de, netenyahu da kendi kitlesini yalanla ve fitneyle besliyor bunlar parayı götürüyor. Boş işler, maksat dostlar alışverişte görünsün.

06.12.2023

Yunanistana verdiği gözdağı gibi mi

06.12.2023

Pişşt, böyle artistlendiğime bakmayın, ticaretimiz gene devam edecek. Şener Şen'in "Onı da benım koriyi kondırmak için yoptım" durumu gibi

TÜM YORUMLARI OKU (15)