Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Haniye'nin Suikastine İlişkin İlk Açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı. 

Erdoğan, 'Haniye’ye yönelik Tahran’da gerçekleştirilen kalleş suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.' ifadelerini kullandı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, bugün sabaha karşı Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen hava saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Hamas ve İran Devrim Muhafızları, Haniye'nin hayatını kaybettiği saldırının arkasında İsrail'in olduğunu açıkladı.

İsrail resmi makamları ise Heniyye suikastına dair sessizliğini korumaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan paylaşımında, "Haniye’ye yönelik Tahran’da gerçekleştirilen kalleş suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum... Siyonist barbarlık bugüne kadar olduğu gibi emellerine yine ulaşamayacaktır. Türkiye olarak bütün yolları denemeye, bütün kapıları zorlamaya ve Filistinli kardeşlerimizi tüm imkanlarımızla, tüm gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hamas Lideri İsmail Haniye Öldürüldü: Türkiye'den Çok Sert Tepki!
Hamas Lideri Haniye'ye Yapılan Suikast Sonrası Piyasalar Hareketlendi: Dolar/TL'de Yükseliş!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
YORUMLAR
31.07.2024

Her türlü terörü ve teröristi savunur olduk

31.07.2024

Her türlü terörü ve teröristi savunmak.... Bakalım Terörist kime denilir. “genellikle siyasal bir dava uğruna girişilen, toplumu korkutmaya, yıldırmaya yönelik her türlü eylem” bu ;Terörün tanımı... şimdi bir bakalım... Kendi topraklarında kendi halkını ve topraklarını savunmak için saldıran bir guruba yaşam hakkı tanımayan, her fırsatta yaşlı kadın çocuk ve hasta demeden bebek hayvan insan ayırmadan sahilde oyun oynayan çocukları dahi vuran mı terörist yoksa kendi ülkesini savunmaya çalışan mı? Hamas kaç israilli çocuğu öldürdü? kaç yaşlıyı öldürdü? de Terörist oluyor? ;TERÖRİST SİZSİNİZ....!!!!

31.07.2024

Mehmetler sıra sıra şehitliğe gelirken askerlik yan gelip yatma yeri değildir, terör örgütü lideri ölünce sert açıklama. Kutlarım.

31.07.2024

Şu 22 yıllık dönemde ülkeye verilen maddi manevi zararın boyutu korkunç.

Özel olarak görevlendirildilerrrrrr. Hatta bu görevlerini çok uzattıklarını düşündükleri için şu son iki senedir iyice zıvanadan çıktılar ki ülkemiz bir an evvel batsın.

TÜM YORUMLARI OKU (86)