Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'daki Terör Saldırısı İçin Yeni Açıklama: "Zamanlama Manidar"

Erdoğan, Ankara'da savunma sanayisinin kalbi TUSAŞ'a yönelik PKK tarafından yapılan saldırı için, "Saldırının zamanlamasının ve seçilen hedefin tesadüf olmadığı açıktır. Bu kanlı ve kalleş terör eyleminin ülkemiz iç siyasetinde farklı bir iklimin filizlenmeye başladığı süreçte tekabül etmesi ayrıca manidardır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti: "Kandan beslenen terör baronlarının kendine yeni efendiler aradığı ortada. Terör baronları Türk siyasetini dizayn edemeyecekler. Bu alçak saldırıyla verilmek istenen mesajları buruşturup çöpe attık."

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçen hafta partisinin grup toplantısında belki de siyasi kariyerinin en keskin çıkışlarından birine imza atarak terörist başı Abdullah Öcalan için çağrı yaptı. Bahçeli, Öcalan'ın umut hakkı kapsamında Meclis'te konuşabileceğini ve PKK'dan silahları bırakmasını isteyebileceğini dile getirdi.

Bahçeli'nin bu açıklamaları sonrası Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan savunma sanayisinin kalbi TUSAŞ'a terör saldırısı yapılmıştı.

Uzun namlulu silahlar ve bomba ile yapılan saldırı sırasında biri kadın 2 PKK'lı terörist öldürülmüştü. 

Saldırıda 5 kişi şehit olurken, 22 kişi de yaralanmıştı.

Gazeteci Hande Fırat, Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan Şartlarını Yazdı: 3 Şart Var!
Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!

Popüler İçerikler

Avrupa Yakası'nın Sedef'i Suna Keskin, Gülse Birsel'in Veda Paylaşımına Sessiz Kalmadı
Devasa Küpün İçinde 400 Bin İnsan Olacak! Suudi Arabistan Dünyanın En Büyük Binasını İnşa Ediyor
İsrail İran'a Saldırı Başlattı: Tahran'da Patlama Sesleri Duyuldu!
YORUMLAR
28.10.2024

Amannnn hep aynı hep anlamsız laflar

28.10.2024

nato bir gun yok olabilir ama ona gore 🥹

28.10.2024

Herkes suçlu sen hariç!!

28.10.2024

Çok haklısınız sayın cumhurbaşkanım bnde sizin gibi düşünüyorum, zamanlama manidar... Piskevit reisin çağrısı, diğerlerinin destekleyici sözleri, yaşananlar bravo valla yayında ve yapımda emeği geçenlerin.... Ve hâlâ karşı tarafın çok matah bişeymiş gibi karşılık vermesi. Herşeyi geçtim çok iyimser bile düşünsek Kürt halkının oyları için -en azından dem'e veren Kürt halkı için- olduğunu insan kavramaz mı?? Yaşananlar kendin pişir ye kendin ye gibi bişey oldu, barış süreci cart curt, bunu anca biz önleriz, terörü biz bitirelim bla bla bla ve tabi buna Anayasanın "değiştirilemez" olan maddeleri de geçerli. Sözü de geçmişken omurga ameliyatı olan herkese de geçmiş olsun dileyeyim zor olsa gerek bee!

TÜM YORUMLARI OKU (11)