Cumhurbaşkanı Erdoğan, Butona Basmakta Geciken Milletvekilini Fırçaladı: "Ne Seyrediyorsun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantıyla Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Törene katılan AK Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Tuba Köksal’ın temel atma töreni sırasında zamanında butona basmamasına kızan Erdoğan, “Tuba ne seyrediyorsun, butona bas” diye çıkıştı.

İşte o anlar…

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
10.08.2023

ahahhaa alışığız bunlara çocuk bile azarlıyorlar neticede. kadının yerinde olsam o butonu da müsait bir yere sabitlerdim.

10.08.2023

Yemez bu arada kanka, hani yapamayacağından değil, adamın arkasında süper bir güç var TR'den bağımsız. Bir şekilde olası her şeyi hesaba katıyorlar, senin benim bu plana çomak sokmamıza izin vermezler, koskoca ordu, meclis ve mahkemelerin gücü yetmiyor, seni beni anında harcarlar. Baksana seçimi apaçık kaybetmelerine rağmen ve bütün pislikler gözlerinin önünde apaçık gerçekleşmesine rağmen, bir tane milletvekili ağzını açıp konuşamıyor muhalif partilerden. Öylesine bir yapılanma var.

10.08.2023

Aralarında Dursun Özbek'de var bende diyorum bu kulübe paralar nerden geliyor🫠

10.08.2023

muhalif kulüp başkanı seçmek akılsızlıktır. fb'nin durumu ortada. gs kongre üyeleri diğer hepsinden daha muhaliftir ama oyunu kuralına göre oynarlar.

10.08.2023

Dinsizim. astrolojiye inanmam. İnsanların ölümlerini; yaşamlarının bir değerlendirmesi olduğunu düşünürüm. Örneğin iyiler "Dün rakı içmiştik, tavla oynamıştık,... adam tık gitmiş" şeklinde ölürler. Kötüler; kötü şekilde, acı içinde, çekerek ölürler. Bunu yakında anlayacağız.

TÜM YORUMLARI OKU (23)