Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bir iddiada bulunmuş, 'İmamoğlu'nu tutuklamak için Trump'tan icazet aldılar' demişti. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Bunun üzerine Erdoğan'a hem bu övgü dolu sözler, hem de Özgür Özel'in 'icazet' iddiası soruldu. Soruları dinleyen Erdoğan, icazet sorusunu cevapsız bıraktı.
Patronun adini duyunca surati dusen eleman gibi oldu ☺️
Cevap vermek için eve gidip 2-3 gün düşünmesi gerekiyor. Sonra ortaya yuvarlak sözler, bu CHP yokmu bu CHP demeler falan flian. Susmakla kabul etmiş olmuyormu?
‘Türkiye’yi harple yenmek mümkün değildir. Aç bırakacaklar, işsiz bırakacaklar, borca esir edecekler, dininden uzaklaştıracaklar, bölecekler, böldüklerini birbiri ile çarpıştıracaklar.’ Erbakan