Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sarılan Öğrenci, Nihal-Bahar Candan’ın Kardeşi Çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü, İstanbul Ataşehir'deki Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi'nde düzenlenen yeni müfredatın tanıtım programına katıldı. Programda bir öğrenci sahneye çıkıp koşarak Erdoğan’a sarıldı. O anlar kameralar tarafından da kaydedildi.

Bu öğrencinin "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" ve farklı suçlardan yıllarca hapisleri istenen sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Gazetesi'nden Mahmut Özay'ın haberine göre; adı Zeynep Su Candan olan öğrenci, “Ablalarımın durumunu tek tek anlattım. Gözümün içine bakarak dinleyip, ilgileneceğini söyledi. Çok mutluyum” dedi. Habere göre, Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesinde okuyan ve LGS’ye yüzde 2’lik dilimle giren Zeynep Su Candan, ablalarına haksızlık yapıldığı iddia etti.

Zeynep Su Candan, ablalarının suçsuz olduğunu savunarak, şunları söyledi:

'Bütün bunları Cumhurbaşkanı’mıza anlattım. Gözümün içine bakarak, tek tek dinledi. Çok teşekkür ederim. Elinden geleni yapacağını söyleyerek arkadaşlarımız bakacak, yapılacak bir şey varsa dedi. Çok çok mutluyum. Sonra başka bir başka arkadaşına yönlendirdi. O da bütün bunları dinledi, o da ilgileneceğini söyledi.'

Yemeklerle İlgili Paylaşımlarıyla Hepimizi Mizaha Doyuran Kişilerden Haftanın En Komik Yemek Tweetleri

Popüler İçerikler

Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
YORUMLAR
09.06.2024

Kepazelerin erisebilecegi noktaya bakinca ne kadar lagim icinde yüzen bir Akp gördüm...

🤣🤣 yabancı yanına yaklaşamaz.

09.06.2024

“Tasarıda, ‘bilim‘ sadece 43 kez, ‘ahlak‘ 61 kez, ‘erdem‘ 46 kez, ‘değer’ ise hepsinden fazla yüzlerce kez kullanılırken, Atatürk ve Cumhuriyet hiç kullanılmamış. İlahiyat terimleri sözlüğünden alınmış gibi, gelişim ve evrim demekten kaçınmak için ‘tekamül’, bilim yerine ‘ilim’ kelimelerinin tercih edilmesi, ‘belagat’, ‘kamil insan’ vurguları, kendi ideolojilerine uygun bir nesil yetiştirme hedefledikleri anlamına geliyor. Sanki bir tekkede mürit yetiştiriyorlar! Maarif Modeli değil, mürit yetiştirme modeli! Bu bir milli eğitim programı değil, AKP’nin parti programıdır.”

09.06.2024

Yeni müfredatı onaylayan bakan Yusuf Tekin… Hani şu ‘karma eğitim zorunlu değil’ diyen ve hakkında rektör olsun diye yasa değiştirildiği, torpil yapıldığı iddia edilen Tekin. Yemişim Candan kardeşleri, çatır çatır tanıtıyorlar yeni modeli.

TÜM YORUMLARI OKU (32)