Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kadın Cinayetlerindeki Suçluyu Açıkladı: ''Diziler ve Video Oyunları''

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan kadın cinayeti ülkeyi sarstı. Herkesin konuştuğu olayda detaylar gün yüzüne çıkarken, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, suçluyu açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oktay Saral, ''Televizyon dizileri, sabah programları, video oyunlarının hepsi bir filtreden geçirilmeli gerekirse yasaklanmalı ve yayından kaldırılmalıdır'' dedi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki Semih Çelik, yarım saat arayla iki kadını öldürdü. Daha sonra Çelik surlardan atlayarak hayatına son verdi.

Olayın detayları haberimizde...

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan olaya ilişkin siyasilerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Ancak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, suçluyu açıkladı.

''Gündemi büyük bir üzüntü ve öfke ile takip etmekteyiz. Öyle bir çağdayız ki; nereden, kimden, nasıl ya da ne şekilde bir zarar gelecek anlayabilmek mümkün değil'' diyerek paylaşımına başlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, şunları söyledi:

''Gençler başta olmak üzere tüm toplumumuzu bu ruh hastası yaratıklardan muhafaza etmeli, sapkın düşünceleri özendirici her türlü yayın ve yapımdan uzak tutmalıyız. Televizyon dizileri, sabah programları, video oyunlarının hepsi bir filtreden geçirilmeli gerekirse yasaklanmalı ve yayından kaldırılmalıdır.Art arda yaşanan bu vehim olaylarda suçu gerçekleştiren, gerçekleştirilmesine vesile olan, yardımda bulunan herkes büyük bir titizlikle incelenmeli, gereği ivedilikle yerine getirilmeli, ceza sistemi ağırlaştırılmalı ve bu halkın takdirine sunulmalıdır.Aksi halde olanlar karşısında aklımıza mukayyet olmak ve sakin kalabilmek mümkün değildir. Cezalar yerini bulunca, toplumun içi bir nebze olsun soğuyacaktır.''

İlk Vukuatları Değilmiş: Beyoğlu'nda Bir Kadını Taciz Eden İki Kişi Tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstedi: O İsimler Gece Yarısı Görevden Alındı
'Tavuğunu Yedi' Diye Sokak Köpeğini Sopayla Dövdü: Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı
Çankırı'da Acı Kaza! Çocuklar Direksiyon Başına Geçti: Ölü ve Yaralılar Var

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
05.10.2024

ZATEN HICBIR ZAMAN SUÇU KENDINIZDE ARAMADINIZ HEP DIS ETMENLER SORUNLU

05.10.2024

Keşke iktidar olsanız :) Babam yönetiyor 22 senedir ülkeyi

Şimdi gelip bilmiş bilmiş yorum yapanlar olacaktır, siz koskoca Cumhurbaşkanı Başdanışmanından iyi mi biliyorsunuz??? Sayın Cumhurbaşkanımız ya da herhangi danışmanı tarafından (BAŞ OLMASA DA OLUR) farklı ya da aksi bir açıklama yapılana kadar kadın cinayetlerinin tek sebebi dizi ve oyunlardır!

TÜM YORUMLARI OKU (21)