Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Mitingi Nerede ve Ne Zaman? Saat Kaçta Yapılacak?

14 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine sayılı günler kaldı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerden önceki son mitingi ise Ankara'da gerçekleşecek. Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara mitinginde son kez halka mesajlarını iletecek. Vatandaşlar ise Ankara mitingiyle ilgili detayları merak ediyor. Peki Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara mitingi nerde ve ne zaman? Ankara mitingi saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kaldı.

Millet İttifakı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'ndan Recep Tayyip Erdoğan, ATA İttifakı'ndan ise Sinan Oğan, Memlekete Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı olduklarını geçtiğimiz aylarda açıklamışlardı. Ancak Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle birlikte seçime üç lider katılacak.

Cumhurbaşkanı adayları, son bir aydır ülkenin hemen her şehrini gezerek seçmenlerine vaatlerini iletiyorlar.

Cumhurbaşkanı adayları ve ittifaklar seçim öncesi son mitinglerini gerçekleştirmek için hazırlıklara başladı. Liderler, son kez seçmenleriyle buluşacak ve halka mesajlarını iletecekler.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da büyük bir miting gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz haftaki İstanbul mitingi Maltepe Orhangazi Meydanı'nda coşkun bir kalabalıkla gerçekleşti. Sadece Kılıçdaroğlu değil, Millet İttifakı'nın tüm liderleri halkla buluştu.

Kılıçdaroğlu, seçimden önce son kez seçmenleriyle buluşmak için Ankara'da miting gerçekleştirecek.

Millet İttifakı'nın Ankara'da gerçekleştireceği mitingde katılımın fazla olması bekleniyor. Vatandaşlar ise Ankara mitinginin nerede ve ne zaman yapılacağını şimdiden araştırmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Mitingi Ne Zaman?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara mitingi, 12 Mayıs Cuma günü saat 17:30'da gerçekleşecek.

Millet İttifakı Ankara Mitingi Nerede Olacak?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara mitingi saat 17:30'da Tandoğan Meydanı'nda gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi miting öncesi ise açıklama yaparak '' Anıt Caddesi ve Turgut Reis Caddesi ile 12 Mayıs saat 14.00 itibarıyla GMK, Kazım Karabekir ve Dögol Caddesi tamamen trafiğe kapatılacaktır.'' diyerek vatandaşları uyardı.

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!