Cuma Namazına Metre ile Giderek Sosyal Mesafe Ölçüsü Alan Dayı

Cuma namazına elinde metre ile giden dayı yanındaki ve önündeki insanlarla arasındaki sosyal mesafeyi ölçüyor... İşte o anlar.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
08.06.2020

@peppp Arkadaşım, adam ibadeti gereği Cuma Namazına gidiyor, Cuma namazı evde kılınmaz cemaatle kılınması gerekir, caminin içinde de bugünlerde tedbir amaçlı kılınması yasak olduğu için dışarıda kılınır, cemaat gelmeden belediye görevlileri dezenfekte edip herkes kendi getirdiği seccade ile namazını kılar ve amcada işi ciddi tutmuş sosyal mesafeyi ölçüyor. Burada o amcayı değilde ibadet için gidilen bir yerde görüntü alan kişiyi eleştirmeniz gerekmez mi? Her ülkede insanların inançlarına saygı var ama bizim ülkemizde camiye giden gitmeyeni, gitmeyen gideni eleştirir.

06.06.2020

Camii mi orası tam anlamadım? Yol gibi duruyor. Ya da Camide yer kalmamış dışı falan galiba avlu bile değil sanki.. Arabalar insanlar hayvanlar vs. geçiyor. Coronadan kaçmak için mesafeyi ayarlıyor da yerde ki diğer mikroplar bulaşınca bi şey olmuyor mu?

06.06.2020

Cami değil yol. En iyi olasılıkla kaldırım diyebiliriz. Camilerin içinde cuma namazı kılınmıyor. Mesela geçen cuma gördüğüm, dikkaldırımdaki caminin yanında bir park var, seccadesini alan oraya gidiyordu. Cuma'yı parkta kıldılar. Şu koşulda mesafeyi istediği kadar açsın, koronasından envai çeşit virüsüne bakterisine kadar herşeyle muhattap olabilir...

06.06.2020

Virüste yol var adam nereye gitsin buna bulaşmayalım adaletli olmaz der zaten

TÜM YORUMLARI OKU (4)