Çukurca'da Çıkan Çatışmada 3 Asker Şehit Oldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalındaki Güven Dağı bölgesinde, askeri üs bölgesine sızma girişiminde bulunan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. 

Hakkari’nin Kuzey Irak’a sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi Güven Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlar sürüyor.

Bu sabah saatlerinde operasyonda olan askerler bir grup PKK’lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı.

Çatışma sonrası bölgede savaş uçaklarının desteğiyle sürdürülen operasyonda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

DHA

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
02.12.2016

Pkk böyle bitmez .Tam 1,5 yıldır bitti diyorlar.Bitmez bu yolla bitmez.Bitseydi 20 yıl önce biterdi.Dağları taşları bombalayıp neyi etkisiz hale getiriyorlar acaba.Tepkiyi azaltmaya yönelik yalan bence.

02.12.2016

pkknın bitmesi için silahlı kolunun yani hpgnin artık bitme noktasına getirilmesi gerekiyor. Hemen ardından ise (hatta ne ardındanı şimdi başlaması lazım) bölgeye yönelik yatırımların her alanda artırılması gerek. Özellikle de eğitim. Bölge halkına ''bakın devlet sizin için burada'' düşüncesi aşılanması gerekiyor ki terör örgütünü destekleyen ya da içten içe sempati duyan varsa bunlardan vazgeçsin (zaten devletlerin görevi halkına hizmet etmektir ama doğu malum, çok geri). Tabi ben bunu normal bi vatandaş olarak söylüyorum, bu konuda benden daha çok bilgisi olanlar yanlışım varsa burayı yeşillendirirler. Kabaca benim aklımdakiler bunlar yani.

02.12.2016

Yok 500 tane terörist etkisiz hale getirildi. Yok efendim 15000 tanesini denize döktük. Hikayeler, hikayeler...

02.12.2016

Allah Rahmet Eylesin

TÜM YORUMLARI OKU (25)