Çukur Neden Final Yapıyor? Çukur Yamaç Ölüyor Mu?

Show Tv ekranlarının oldukça beğenilen dizisi Çukur bu akşam final bölümüyle ekranlara veda edecek. Çukur izleyicisi ekranlara kitlenmişken dizinin final fragmanında Yamaç karakteri Aras Bulut İynemli'nin ölümünün gösterilmesi izleyicilerin akıllarında soru işareti bıraktı. Peki Yamaç ölüyor mu? Çukur neden final yapıyor? İşte detaylar...

Çukur Neden Final Yapıyor?

Bir süredir final yapacağı konuşulan Çukur dizisi, 131. bölüm ile yayın hayatını sonlandırıyor. Etkileyici bir gala gecesi ardından son kez Show TV'de sevenleri ile buluşacak dizinin hikayesinin sonuna gelinmesi nedeniyle final yapma kararı alındı.

Çukur Yamaç Ölüyor Mu?

Yamaç Koçovalı'nın ölüp ölmeyeceği heyecanla beklenen final bölümünde ortaya çıkacak.

Koçovalıların kaldığı güvenli evin yerini tespit eden Şahram, adamlarına saldırı emrini verdi ve Şahram'ın adamları, Koçovalı kadınlarının bulunduğu eve saldırı düzenledi. Mücadele eden kadınlar, Şahram'ın adamlarından güçlükle kurtularak güvenli evden çıkmayı başardılar. Eve geri dönen Yamaç, Vartolu, Cumali, Medet ve Metin ise gördükleri manzara karşısında büyük bir şok yaşadılar. Kadınların evde olmadığını gören Yamaç, ailesinin Amca'nın eline düştüğünü düşünerek kendini feda etti.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık