Çukur’dan Yeni Bir Aşk Mı Çıkıyor? Aras Bulut İynemli Cephesinden Açıklama Geldi!

Show Tv ekranlarının 4 sezon devam eden ve geçtiğimiz aylarda final yapan fenomen dizisi Çukur'un başrol oyuncusu Aras Bulu İynemli hakkında yeni bir aşk iddiası gündeme geldi. İynemli’nin Çukur dizisindeki partneri Damla Sönmez’le birlikte olduğu iddia edildi. Iddiaların ardından da Aras Bulut İynemli cephesinden açıklama geldi… İşte detaylar…

Çukur dizisindeki performansıyla hayran kitlesini ikiye katlayan Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz günlerde 6 yıldır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile olan ilişkisini noktalamıştı. Aras Bulut İynemli'nin herkesin tanıdığı bir isimle yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Aras Bulut İynemli-Damla Sönmez İle Aşk Mı Yaşıyor?

Aras Bulut İynemli’nin Çukur dizisindeki partneri Damla Sönmez’le birlikte olduğu iddia edildi. Gazete Magazin'in iddiasına göre çiçeği burnunda sevgililer, ilişkilerini çok gizli yaşıyor. Bir iddiaya göre de ikili, İzmir Seferihisar tarafında Tiny House Taşıyıcı Karavan evlerinde kalıyor.

Damla Sönmez'den İmalı Paylaşım!

Damla Sönmez'in buluttan bir fotoğrafın kendisini öpmesini paylaşması da bu iddiaları güçlendirdi.

Sönmez, geçtiğimiz aylarda nişanlısı Ushan Çakır'dan ayrılmıştı. Damla Sönmez'den sonra Aras Bulut İynemli'nin de 6 yıllık ilişkisini noktalaması bu iddiaları alevlendirdi.

İYNEMLİ CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA...

Aras Bulut İynemli'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi açıklama yaptı. Art İstanbul menajerlik şirketi, 'Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız' ifadelerini kullanarak, Sönmez ile Bulut'un aşk yaşamadığını açıkladı.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!