Çukur'dan RTÜK'e Gönderme: 'Şimdi Seni Burada Öperdim Ama, Öpemiyorum, Ceza Keserler'

Son dönemlerde bir hayli çok izleyici kitlesine ulaşan Çukur dizisi, geçtiğimiz günlerde RTÜK'ten ceza yemişti. Öpüşme sahnesi yüzünden ceza yiyen Çukur dizisi yeni bölümünde RTÜK'e gönderme yaptı. Yaptığı göndermede uyarı tabelasını ekrana getiren dizide 'Şimdi seni burada öperdim ama, öpemiyorum, ceza keserler' ifadeleri kullanıldı.

Popüler İçerikler

Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
Eski Ayasofya İmamı Boynukalın Yine Başladı: Öfke Yaratan Laiklik Paylaşımı!
Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Bulunan Villasının Birinci Derece Sit Alanına Kaçak Yapıldığı İddia Edildi
YORUMLAR
27.02.2018

Nedense şiddet,insan öldürme,tecavüz sahnelerine ceza kesmezler,sansürlemezler. Ama nerede birbirini çok seven iki insan öpüşürse,sevişirse hemen ceza keserler,sansürlerler. Çünkü onlar sevgiden,aşktan rahatsız olurlar. Çünkü onlar şiddeti her tarafa yaymayı amaçlar.

ahlak

27.02.2018

Akit, AHaber, Kadir Mısırkoçan'ı gibi densizlere geldiğinde RTÜK'ün eli armut topluyor galiba.

27.02.2018

Ne iyi dedin be!

27.02.2018

Bence basarili bir gonderme takdir ettim, ama bir yandan da yazik halimize nelerle ugrasiyoruz diyorum. Yasaklarla bir yere gelinemeyecegini anlayamadilar. Tv den yasakladin interneti ne yapacaksin? Internetten yasakladin vpn programlari var onlarin nasil onune gececeksin. Bu ulkede gezi olaylari gunu twitter yasaklandiginda tweet atma rekoru kirilmisti.

27.02.2018

Aman sen kopek ya da esek sikme de emin ol baskasi bisey yapmaz. Git bi turkce egitimi al taktir degil takdir diye yazilir, veya bosver bi sik ogrenme sen, memlekete bulasikci ya da tornaci da lazim.

TÜM YORUMLARI OKU (40)