Cübbeli Ahmet Hocadan Ahmet Hakan'a Cevap: Reytinglerin Düştü Diye Beni Reyting Malzemesi Yapma!

Satranç açıklaması ile gündeme bomba gibi düşen Cübbeli Ahmet Hoca gündemi epeyce meşgul etmişti. Ahmet Hakan'da kendisine 4 tavsiye ileterek düşüncelerini belirtmişti. Şimdi ise Cübbeli 4 tavsiyeye 4 tavsiye ile karşılık verdi.

İşte Ahmet Hakan'ın Cübbeli'ye 4 tavsiyesi

Cübbeli'nin de Ahmet Hakan'a cevabı gecikmedi

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
19.01.2017

Bugün islamofobi diye bir şey varsa bu uydurma hadislerle toplumu yönlendiren bilinçli veya bilinçsiz sahtekarlar yüzünden var.

Ülkenin yarısı satrancın kurallarını bile bilmez aq. Nerden moda oldu şu oyunu eleştirmek anlamadm.. vakit kaybı diye eleştireceksen kahvede 24 saat boş boş oturan, okey pişti oynayıp çılgınlar gibi çay içen seçmeninizi eleştirin amk. Sırf kuru gürültü lan bu herifler.

19.01.2017

Bir ramazan gününde akrabalarım birinde toplu bir iftar yemeği vardı. Çok uzaktan bir "akraba" (tanımıyorum pek fazla kendisini) yemekten sonra din hakkında konuşmaya başladı. Ben de katılıp bu cübbeliye laf etmiştim kafirin önde gideni diye. Adam bana akşam eve gittiğinde 2 rekat namaz kılıp Allah'tan tövbe etmemi söylemişti. Çok ciddi rakamda insan evladı bu adamı kutsal birisi gibi görüyor. (Ağzının payını verdim adamın orda ve hemen çıktım evden) Artık ciddi bir şekilde ben bu insanların İslam dinine karşı birlik içinde olduklarını düşünmeye başladım. Tarikatler ve cemaatler İslam'ı nasıl insanlara kötü gösterebiliriz diye uğraşıyorlar. Bu kadar maskaralık olamaz çünkü.

TÜM YORUMLARI OKU (12)