Cübbeli Ahmet Hoca'dan Çok Konuşulacak Sözler: 'Meyhanede, Kerhanede Müslüman Var, Diyanet'te Kafir Var'

"Marketler şöyle yaptı öbürü böyle yaptı. Devlet bile patates reyonu kurmak zorunda kaldı. Neden? Bereket yok." diyen Cübbeli şöyle devam etti:

 'Allah bir kavme gazap ederse fiyatlar artar. Göller kurur. Irmaklar bol akmaz. Allah bize neden gazap ediyor? İçkiciler yüzünden mi kerhaneler yüzünden mi? Sen onlara tövbe için dua yap. Allah fuhuş yapana tövbe nasip etsin, eşcinsele tövbe nasip etsin. Sen suçu ona atma; hacı, hoca, sofi... Suç senin, suç benim... Ben vazife yapamadım, insanlara doğruyu anlatamadım. Onun için insanlar ateist oldu, deist oldu.

Meyhanede, kerhanede Müslüman var. Diyanet'te kafir var. Diyanet'te görevli adam; 'hadisler hüküm ifade etmez, ayet olsa aklen reddederiz' dedi mi dedi."

Hoca, "Kerhaneye gittiği zaman, oradaki kadın ne diyor?" sözlerini, "Ben gitmedim kerhaneye ha! Yanlış anlamayın." şeklinde düzeltti. Cemaatte yükselen gülüşmelerin ardından Cübbeli, şöyle devam etti:

Kerhanedeki kadın dedi ki; ben harama inanıyorum fakat geçim zorluğu, senet imzalattılar. Allah beni kurtarsın. Bu kadın fuhuş yapıyor diye, buna imansız diyebilir miyiz. Onun için kerhanede Müslüman var, Diyanet'te kafir çıkabiliyor.'

Kaynak: Sondakika

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
20.11.2021

Az kalsın güzel bir şeyler diyecekmiş de, yine de diyememiş gibi.

20.11.2021

Bir Polonya Atasözü: İyi bir adam meyhanede bozulmaz, kötü bir adam kilisede düzelmez

20.11.2021

Tespit çok doğru. Bu ülkedeki çoğu genç "bu müslümanlıksa ben müslüman değilim" dedi. Sırf din adı altında yapılan binbir pislik yüzünden. O zaman hacı hocaların çıkıp laf söylemesi lazımdı. El kadar çocuğa sözüm ona nikah yapacam diye asılan şeyh(!) ne oldu. Oğlan çocuklarına tecavüz eden hoca(!)lar ne oldu? Bunlara çıkıp da iki kelam ettiniz mi? ORtalığı ayağa kaldırmanız lazımdı din adı altında bu şerefsizlikleri yapanlara.

TÜM YORUMLARI OKU (17)