Cübbeli Ahmet Hoca, Atatürk Hakkındaki Düşüncelerini Anlattı: 'Mustafa Kemal Bu Devletin Kurucusu, Bunun Aleyhine Konuşulmaz, Konuşmak Caiz Değil'

'Mustafa Kemal bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil.'

Daha önce de Mustafa Kemal Atatürk için 'Onu yıpratmak, uğraşmak, İslamiyet'in razı geldiği bir şey olamaz' diyen Cübbeli Ahmet Hoca, şimdi de HaberTürk yayınında 'Mustafa Kemal bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil' dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, HaberTürk yayınında Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen'in "Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyet konusunda düşünceleriniz nedir?" sorusunu cevapladı.

Ahmet Mahmut Ünlü soruya,  'Mustafa Kemal Atatürk bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil. Asla bunun aleyhine konuşulmaması gerekir. Cumhuriyet bizim son olarak kurulmuş devletimizdir. Bu devlete vergi vermek görevimiz, askere gitmek görevimiz, bu devlete bağlıyız. Biz bu devlet olmasa Suriye'den de Yemen'den de beter oluruz. Ne namaz kalır, ne abdest kalır, ne namus kalır, ne ırz kalır. Devletin mutlaka yaşaması lazımdır. Bunun için de kimsenin gözünün yaşına bakılmaması lazımdır'  diyerek cevap verdi.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR
11.10.2020

Atatürke saygı duymanın dinle bi ilgisi yoktur.Sen bu adamın kurduğu bi ülkede yaşıyosan zaten saygı duymak zorundasın.Sen şuan özgür bi insansan, ülken başka ülkelerin mandaterliği altında değilse Atatürkün verdiği mücadeleden asla vazgeçmemesindendir.Hatta şuan hocalığını bile rahat rahat yapıp herkes dini ibadetlerini rahatça yaşıyorsa bu da Atatürk sayesindedir..

Anket sonuçlarını iyi takip ediyor demek ki. Duruma göre tarafını seçecek ilerki süreçte.

15.12.2021

Evet 1 sene oldu doğru tahmin ettin 9 gün önce falan hükümeti eleştirmiş 😂

Pasif Kullanıcı
11.10.2020

baktı gemi sonraki limanı göremeyecek:D can simitlerine sarılmya başladılar şimdiden

TÜM YORUMLARI OKU (41)